iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Sağlık aşamasından geçemedim. bundan 7-8 sene önceki psikiyatri ziyaretimden dolayı kurula kaldım ve kuruldan cevap alamadım.
Hocam selamlar benimde geçen sene sınav dönemi için concerta yazıldı. İş yeri hekimi size ne söyledi? Direkt eleriz mi dediler? Kurul size nasıl bir açımlama yaptı? Sildirmeyş denediniz mi? Lütfen yardımcı olun bu konu beynimi yiyip bitirdi kaç haftadıe

Hocam selamlar benimde geçen sene sınav dönemi için concerta yazıldı. İş yeri hekimi size ne söyledi? Direkt eleriz mi dediler? Kurul size nasıl bir açımlama yaptı? Sildirmeyş denediniz mi? Lütfen yardımcı olun bu konu beynimi yiyip bitirdi kaç haftadıe
merhaba kusura bakmayın daha yeni gördüm alıntınızı. Bana tek başına onay veremeyeceğini diğer hekimlere de sorması gerektiğini yani aslında kurula kaldığımı söyledi haber vereceğiz dediler ancak haber alamadım. Eğer tek bir ziyaret ve tek reçete ise belki konuşabilirsiniz ancak maalesef psikiyatri ziyareti ve ilaçları elenme sebebi oluyor :( %10 sağlıktan geçseniz de %90 geçemezsiniz gibi görünüyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.