Merhaba arkadaşlar. Freebird'ün online mülakatında ne soruyorlar? Mülakat İngilizce mi oluyor? Bu konuda bilgisi, tecrübesi olanlar bizlerle paylaşırsa çok sevinirim.
Çok teşekkür ederim detaylı cevabınız içinmerhaba, mülakat 20 dakika kadar sürüyor kendinizi tanıtmanızı istiyorlar, bunun üzerinden gelişen soru cevaplar takip ediyor, kabin memurluğuna ne kadar hakim olduğunuzla ilgili sorular gelebilir bana 2 tane şöyle bir durum yaşansa nasıl davranırdın sorusu gelmişti, iş deneyiminiz varsa bununla ilgili sorular gelecektir özellikle müşterilerle birebir kontak varsa o etkileşimden sorulur, kendinizle ilgili geliştiemeye açık bir yönünüz var mı sorusu gelir, sonlara doğru ingilizce sorular oluyor havadan sudan sorularla karşılaştım, genel olarak rahat bir atmosfer ama profesyoneliteye dikkat ediliyor elbette, enerjinizin yüksek olması gerek online görüşmede bunu yansıtmak zor olabilir anlaşılıyordur
not: influencerlık ile ilgili bir soru gelirse ve influencersanız bunu kabin memurluğuyla beraber yapmam diyin üniformayla içerik üretiminin önüne geçen bir politika benimseniyor
herhangi bir soru varsa seve seve cevaplarım, şimdiden başarılar
Ek dil olarak rusça ve almanca yazdım A2 seviye. Bunlardan test ederler mi?merhaba, mülakat 20 dakika kadar sürüyor kendinizi tanıtmanızı istiyorlar, bunun üzerinden gelişen soru cevaplar takip ediyor, kabin memurluğuna ne kadar hakim olduğunuzla ilgili sorular gelebilir bana 2 tane şöyle bir durum yaşansa nasıl davranırdın sorusu gelmişti, iş deneyiminiz varsa bununla ilgili sorular gelecektir özellikle müşterilerle birebir kontak varsa o etkileşimden sorulur, kendinizle ilgili geliştiemeye açık bir yönünüz var mı sorusu gelir, sonlara doğru ingilizce sorular oluyor havadan sudan sorularla karşılaştım, genel olarak rahat bir atmosfer ama profesyoneliteye dikkat ediliyor elbette, enerjinizin yüksek olması gerek online görüşmede bunu yansıtmak zor olabilir anlaşılıyordur
not: influencerlık ile ilgili bir soru gelirse ve influencersanız bunu kabin memurluğuyla beraber yapmam diyin üniformayla içerik üretiminin önüne geçen bir politika benimseniyor
dinlediğim deneyimlere dayanarak kısa ama net cevaplar uygun olacaktır, mesela okuldan bahsederken X üniversitesi Y bölümü mezunuyum gibi. hayat hikayesi laf kalabalığı yapar tavsiyesini çok duymuştum. inanın çoğumuz havacılık mezunu değildir bu sektöre neden dahil olmak istiyorsanız bunu açıklamak bir yöntem olabilir. staj deneyimi konusunda pek yorum yapamıyorum deneyimlerinizle kabin memurluğu arasında noktalar yakayabiliyorsanız neden olmasın?Çok teşekkür ederim detaylı cevabınız içinBiraz saçma olabilir ancak kendini tanıtmada değinmemem gereken noktalar mı? Yabancı kanalları izlediğimde hayat hikayenizi anlatmayın diyorlar. Mesela okullardan nasıl/ne kadar bahsetmeliyiz? Gereksiz laf kalabağı yapmak da olumsuz bir izlenim olacaktır. Ben havacılık mezunu değilim. Neden kendi mesleğini yapmıyorsun sorusuna nasıl cevap vermeliyim? Benim iş deneyimim yok staj deneyimim var. İş deneyimi yerine geçer mi? Kabin memurluğuna hakim olmayı biraz açar mısınız eksiklerim varsa araştırmak isterim. Şimdilik sorularım bu kadar çok teşekkür ederim
![]()
Merhaba arkadaşlar fb ing mülakata girdim ama olumsuZ gelmiş ve istenilen sorulara cevapta verdimmerhaba, mülakat 20 dakika kadar sürüyor kendinizi tanıtmanızı istiyorlar, bunun üzerinden gelişen soru cevaplar takip ediyor, kabin memurluğuna ne kadar hakim olduğunuzla ilgili sorular gelebilir bana 2 tane şöyle bir durum yaşansa nasıl davranırdın sorusu gelmişti, iş deneyiminiz varsa bununla ilgili sorular gelecektir özellikle müşterilerle birebir kontak varsa o etkileşimden sorulur, kendinizle ilgili geliştiemeye açık bir yönünüz var mı sorusu gelir, sonlara doğru ingilizce sorular oluyor havadan sudan sorularla karşılaştım, genel olarak rahat bir atmosfer ama profesyoneliteye dikkat ediliyor elbette, enerjinizin yüksek olması gerek online görüşmede bunu yansıtmak zor olabilir anlaşılıyordur
merhaba ne zaman başvuru yaptınız ve ne zaman mülakata girdiniz acaba neler sordular nasıl bir ortam vardıMerhaba arkadaşlar fb ing mülakata girdim ama olumsuZ gelmiş ve istenilen sorulara cevapta verdim
merhaba, mülakat 20 dakika kadar sürüyor kendinizi tanıtmanızı istiyorlar, bunun üzerinden gelişen soru cevaplar takip ediyor, kabin memurluğuna ne kadar hakim olduğunuzla ilgili sorular gelebilir bana 2 tane şöyle bir durum yaşansa nasıl davranırdın sorusu gelmişti, iş deneyiminiz varsa bununla ilgili sorular gelecektir özellikle müşterilerle birebir kontak varsa o etkileşimden sorulur, kendinizle ilgili geliştiemeye açık bir yönünüz var mı sorusu gelir, sonlara doğru ingilizce sorular oluyor havadan sudan sorularla karşılaştım, genel olarak rahat bir atmosfer ama profesyoneliteye dikkat ediliyor elbette, enerjinizin yüksek olması gerek online görüşmede bunu yansıtmak zor olabilir anlaşılıyordur
Merhaba geri dönüş aldınız mı acaba ben perşembe günü girdim hala cevap alamadımmerhaba, mülakat 20 dakika kadar sürüyor kendinizi tanıtmanızı istiyorlar, bunun üzerinden gelişen soru cevaplar takip ediyor, kabin memurluğuna ne kadar hakim olduğunuzla ilgili sorular gelebilir bana 2 tane şöyle bir durum yaşansa nasıl davranırdın sorusu gelmişti, iş deneyiminiz varsa bununla ilgili sorular gelecektir özellikle müşterilerle birebir kontak varsa o etkileşimden sorulur, kendinizle ilgili geliştiemeye açık bir yönünüz var mı sorusu gelir, sonlara doğru ingilizce sorular oluyor havadan sudan sorularla karşılaştım, genel olarak rahat bir atmosfer ama profesyoneliteye dikkat ediliyor elbette, enerjinizin yüksek olması gerek online görüşmede bunu yansıtmak zor olabilir anlaşılıyordur
merhaba mülakat nasıl geçti acaba ne sordular genel olarak ?Merhaba geri dönüş aldınız mı acaba ben perşembe günü girdim hala cevap alamadım
Kendimi tanıtmamı istedi bir kişi vardı olumlu olumsuz durumuna göre değerlendirme sonrasında geri dönüş yapılacağı bilgisi verildi. Kendimi tanıtırken iş meslek kısmında aralarda sorular geldi. İngilizce konuşulmadı öncesinde kurula gittiğim için… sence niye olumsuz geçti geçen sene diye de ayrıca sordu bir sorunu nasıl çözdün vardı başkaaaaa bir de bildiğim dilleri sordu not aldı toplam 15-20 dakika sürdü sohbet havasındamerhaba mülakat nasıl geçti acaba ne sordular genel olarak ?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.