Pozisyon veya İlan Adı
Pilot

bra

Üye
30 Nis 2025
29
5
35
İyi günler. Sağlık geçmişimde 4 aylık bir DEHB tedavim ve kırmızı reçete (concerta) var. Buna ek olarak dehb tedavisine destek olarak hiperkinetik bozukluk tanısıyla antipsikotik bir hap var. Bu 13 yaşındayken olan bir olaydı. Pilot olmak istiyorum. Havayolu fark etmez pilot olabilir miyim? @gunes

İyi günler. Sağlık geçmişimde 4 aylık bir DEHB tedavim ve kırmızı reçete (concerta) var. Buna ek olarak dehb tedavisine destek olarak hiperkinetik bozukluk tanısıyla antipsikotik bir hap var. Bu 13 yaşındayken olan bir olaydı. Pilot olmak istiyorum. Havayolu fark etmez pilot olabilir miyim? @gunes
Sürekli değişen koşullar gereği %100 bir şey demeyi doğru bulmuyorum ancak problem yaşayacağınızı düşünmüyorum. Problem yaşayanlar genelde yakın zamanda (son 2-3 yıl gibi) tanısı veya ilaç kullanımı olanlar oluyor.

Sürekli değişen koşullar gereği %100 bir şey demeyi doğru bulmuyorum ancak problem yaşayacağınızı düşünmüyorum. Problem yaşayanlar genelde yakın zamanda (son 2-3 yıl gibi) tanısı veya ilaç kullanımı olanlar oluyor.
Türkiyedeki hava yolları da buna dahil mi?

Çok teşekkür ederim. Bildiğiniz üzere thy çok katı diyorlar ama pilotlukla ilgili eğitimim bittikten sonra baya bir zaman geçmis olacak ihtimal var mıdır thy için

Çok teşekkür ederim. Bildiğiniz üzere thy çok katı diyorlar ama pilotlukla ilgili eğitimim bittikten sonra baya bir zaman geçmis olacak ihtimal var mıdır thy için
Hocam tekrardan rahatsız ediyorum kafama çok takıldı da THY için de geçerli mi olma ihtimali? @gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.