Nisadurak

Üye
13 Ocak 2025
14
1
0
13 ocak pazartesi günü pegasus misafir hizmetleri memuru için genel yetenek sınavına girdim, giren oldu mu?
Eğer giren olduysa sizlere olumlu/olumsuz şekilde geri dönüş oldu mu?
En azından yetenek sınavından kalıp kalmadığımı öğrenirim .
Cevaplarınızı bekliyorum.

Bence gayet guzel bir sınavdı adin soyadın ne is yaptığın hobilerin Haftasonu neler yaptığın hakkında sorular soruldu Ingilizce mülakatta

• Like
Tepkiler: Havaciiiiiii
Bence gayet guzel bir sınavdı adin soyadın ne is yaptığın hobilerin Haftasonu neler yaptığın hakkında sorular soruldu Ingilizce mülakatta
Teşekkür ederim ben baya uzak oturuyorum Sabiha Gökçe’ne bu iş için oraya taşınacağım sizce değer mi operasyon memurluğu ama ben yolcu hizmetleri tarafını istiyordum normal de

Valla birsey soyleyemeyecegim o konuda pegasus gayet guzel bir firma gelecegi olan bir firma pegasusta calismak ta kendin için geleceğini insaa etmen icin iyi bir is alanı bence

• Like
Tepkiler: Havaciiiiiii
Bende girdim 2.mülakata ve İngilizceyi geçtim ve kurul mülakata da girdim ama henüz bana mail gelmedi olumlu veya olumsuz sana geldi mi mesaj ,ne zaman açıklarlar acaba bilgin var mı

Mail kisminda onemsiz tanitim vs vs yazan bolumlere bakmani tavsiye ederim genelde oraya mail dusebiliyor bi kontrol sagla normalde mulakat aksamina ya da ertesi gunune belli oluyor olumlu ya da olumsuz oldugu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.