Pozisyon veya İlan Adı
Part time işçi
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

zuzu72

Üye
22 Ocak 2026
59
24
5
Meslek
Yer Hizmetleri
İstanbul havalimani Çelebi nin Başakşehir e personel servisi var mıdır.

İstanbul havalimani Çelebi nin Başakşehir e personel servisi var mıdır.
Toplantıda olmadığını söylediler, Kayaşehir'den İstanbul Havaalanı'na uzayacak metroyla ulaşımların sağlanacağı söylendi. Abonman yapılıp o şekilde halledilecekmiş. Geç saatlerdeki mesailer için de Havaist'le falan anlaşılarak çözüm bulunacağı söylendi.

• Like
Tepkiler: zuzu72
Toplantıda olmadığını söylediler, Kayaşehir'den İstanbul Havaalanı'na uzayacak metroyla ulaşımların sağlanacağı söylendi. Abonman yapılıp o şekilde halledilecekmiş. Geç saatlerdeki mesailer için de Havaist'le falan anlaşılarak çözüm bulunacağı söylendi.
Çok teşekkürler toplantının basına yetişemedim.Maaş ve işin niteliği hakkında bilgi verildi mi dinleyemedim.Sizden rica etsem.

Çok teşekkürler toplantının basına yetişemedim.Maaş ve işin niteliği hakkında bilgi verildi mi dinleyemedim.Sizden rica etsem.
Yazacağım tüm ücretler saatlik ücretler olacak öncelikle. Baz ücreti yer hizmetleri memuru için 288,65 hareket memuru 338,48 (1 Temmuz itibariyle) + lisans tazminatı pre intermediate 20,14; intermediate 64,75; upper intermediate ve advanced 71,02 + aylık performans primi 32,59. Fiyatlar brüt olarak söylendi. Ortalama 100-110 saat çalışılıyormuş, maksimum da 120 saat. 4 saat ve üzeri için 510 TL günlük bir yemek harcaması ücreti var ayrıca.

• Like
Ulaşım konusu sıkıntılı
Yani elbette servis olsaydı daha güzel olabilirdi ancak metroyla yine de çok fazla sorun olmadan halledilebilir bence, şu an başka bir işte çalışıyorsanız belki çıkmamak sizin için daha iyi olabilir ama benim işe ihtiyacım olduğundan yolu sıkıntı edebilecek konumda değilim,

• Like
Haklısınız hakkımızda hayırlısi olsun.Hepimizin ise ihtiyacı var.Verdiginiz bilgiler için çok tesekkür ederim.🙏

• Like
Tepkiler: bubuf

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.