Pozisyon veya İlan Adı
Tecrübesiz Kabin Memuru
Ü

Üye silindi 21385

Arkadaşlar temmuzda yaptığım tecrübesiz kabin memuru başvurum (+ekimde başka mailimle bir tane daha yaptım o da aynı şekilde) hala değerlendirme sürecinde diyor peoplise sitesi benim gibi olanlar ses verin lütfen hayır daha önceki bir konuda bazı arkadaşlara red maili gitmiş hatta bu mailden sonra peoplise sitesinde süreç olumsuz ya da reddedildi şeklinde bir şey yazmış. Bana öyle bir mail gelmedi hala bir umut var mıdır sizce ?

Bende de değerlendirme sürecinde yazıyor. Geri dönüş maili alan bir sürü kişi oldu. Bize neden dönüş yapılmıyor anlamadım doğrusu.

• Like
Tepkiler: Üye silindi 21385
başvuru tarihinden itibaren 2-2,5 ay sonra dönüş oluyor bununla ilgili örnekler gördüm. 9 eylülde başvuru yaptım yakınlarda dönüş olur diye tahmin ediyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.