Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

Kayhan

Üye
14 Tem 2025
97
39
5
Meslek
Kabin
CV'nin tüm bölümlerini, video dahil eksiksiz doldurmama rağmen yüzde 94'ün üzerine çıkamadım. Benzer bir durum yaşayan var mı? Eksik bir şey bıraktığımı da düşünmüyorum.

CV'nin tüm bölümlerini, video dahil eksiksiz doldurmama rağmen yüzde 94'ün üzerine çıkamadım. Benzer bir durum yaşayan var mı? Eksik bir şey bıraktığımı da düşünmüyorum.
%94 için özgeçmiş kısmına ats ile uyumlu cv mi yüklediniz? Ben de tüm alanları doldurdum %89 da kaldım.

Yüzde yüz doldurma zorunluluğu mu var acaba? Öyle olsa zorunlu diye belirtirdi sanki boş bırakınca

Değerlendirme sürecinde şuan. Yani daha görüntülenmemiş mi? Sırada mı bekliyor
Pegasus’un Kariyer.net üzerindeki ilanı 9 Ağustos’ta kapanacak. Görüntülenseydi özgeçmişiniz görüntülendi yazardı. Belki ilan kapanınca geri dönüşleri başlar.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.