PEGASUS Pegasus tecrübesiz kabin memuru

• Konbuyu başlatan zeceozer
  • Başlangıç tarihi
Z

zeceozer

HavaPersonel.Com
Eylül ayında kariyer net üzerinden ilana başvurmuştum geri dönüş maili attılar. Mail gelen var mı?

K

Karşıma1DahaÇıkma

HavaPersonel.Com
Hayırlı olsun.
Bana henüz bir dönüş olmadı yaklaşık 15 gün önce başvurmuştum.

EnglischLehrer123

EnglischLehrer123

HavaPersonel.Com
Eylül ayında kariyer net üzerinden ilana başvurmuştum geri dönüş maili attılar. Mail gelen var mı?
15 Eylül'de başvuru yapmıştım ben de. Özgeçmişim 22 Eylül'de incelendi ancak dönüş yapılmadı henüz.

Z

zeceozer

HavaPersonel.Com
Hayırlı olsun.
Bana henüz bir dönüş olmadı yaklaşık 15 gün önce başvurmuştum.
Teşekkürler, belki belirli aralıklarla gönderiyorlardır diye düşündüm çünkü ilan uzun bir süredir yayında. Hala yayında hatta.

I

ismaaa10

HavaPersonel.Com
Pegasus bu konuda gerçekten ya zor ya da çok yavaş ilerliyor.

B

Busepak

HavaPersonel.Com
Bana da geri dönüş yaptılar bugün. İngilizce sınavına ve genel yetenek sınavına davet aldım

sunturk

sunturk

HavaPersonel.Com
Olumlu dönüş alanların CV'lerinde havacılığa dönüt bir tecrübe ya da eğitim bulunmakta mı? Çevremde hiç mail alan birini duymadım. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

admin

admin

Admin
Moderatör
Pegasus sanırım içerden adam alıyor ben şu zamana dek başvurusuna dönülen tek tük kişi gördüm. Bazı firmalar gibi elden cv iletme gibi bir şey söz konusu olabilir.

sunturk

sunturk

HavaPersonel.Com
Pegasus sanırım içerden adam alıyor ben şu zamana dek başvurusuna dönülen tek tük kişi gördüm. Bazı firmalar gibi elden cv iletme gibi bir şey söz konusu olabilir.
Pegasustaki arkadaşlarım da kendilerinin içeriye öneri yapamadıklarını ilettiler, garip.

admin

admin

Admin
Moderatör
Pegasustaki arkadaşlarım da kendilerinin içeriye öneri yapamadıklarını ilettiler, garip.
Çalışan değil de siyasi olarak olduğu yönünde duyumlarım var. Artık ne kadar doğru yalan bilmiyorum. Ancak dönüş yapmadıkları gerçek.

Z

zeceozer

HavaPersonel.Com
Güncelleme yapayım, dün saat 9 da pegasus genel müdürlüğüne gittim. Öncelikle odada 50-60 kişilik bir grup vardı. Öncelikle girişte başvuru formu verildi, daha sonra yerlerimize oturduk ve sunum’a başlandı. Sunumda Pegasus Airlines için önemli yıllardan, şirket politikaları ve sloganlarından, sahip oldukları uçak bilgilerinden bahsedildi. Daha sonra kabin memurluğu hakkında genel bilgiler (çalışma şartları, ücretlendirme, seviyeler, eğitim süreci, işe giriş ve kabul alma süreci vs.) verildi. Sunum bitince boy kitle endeksi ölçülmesi için tek tek çağırıldık. Benim boy kilom 161cm-46.65kg çıktı. Ajet için yazılanları okudum sanırım orası için uygun değil fakat bana olumlu dediler. Herkes ölçüldükten sonra en son aşama sınav kısmına geçildi. Genel yetenekten ve İngilizceden 50’şer soruluk toplamda 100 sorudan oluşan bir sınavdı. Bu sınav için 1 buçuk saat verildi. Sınavını bitirenler direkt alandan çıktı. Ben sınav kağıdımı verip alandan çıktığımda saat 13.00 civarıydı. Daha sonrasında hemen aynı günün akşamı saat 19.00 civarlarında “ genel yetenek ve ingilizce sınavları sonuçlarınız olumlu olarak neticelenmiştir “ diye mail geldi. 2. aşamaya hak kazandım ve 30 ekim pazartesi ingilizce sözlü sınavı için çağırdılar. Şu anlık bu kadar gelişmeleri pazartesi ingilizce mülakattan sonra yazacağım. Herkese başarılaarr 🥰

Son düzenleme:
Z

zeceozer

HavaPersonel.Com
Olumlu dönüş alanların CV'lerinde havacılığa dönüt bir tecrübe ya da eğitim bulunmakta mı? Çevremde hiç mail alan birini duymadım. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Ben sağlık mezunuyum daha önce havacılığa dair hiç tecrübem olmadı.

Z

zeceozer

HavaPersonel.Com
selamlar kurul mülakatında ne tip sorular geliyor bilgisi olan var mı?

Z

zeceozer

HavaPersonel.Com
Siz bugün görüşmeye girmemiş miydiniz ? Mülakatınızdan bahsedebilir misiniz nasıl geçti?
Merhaba, pazartesi ingilizce mülakata gittim. Herkesi tahmini alana giriş sırasıyla çağırdılar. Sıram geldiğinde odaya girdim. Benimle konuşan çok tatlı bir hanımefendiydi. İlk önce selamlaştıktan sonra telefon numaramı istedi, devamında kendimi tanıtmamı istedi ve neden kabin memuru olmak istediğimi sordu. Genel olarak günlük sohbet havasındaydı diyebilirim. Bu yıl haziran ayında dubai tatilim olmuştu onun hakkında sorular sordu nasıl bi yer, beğendin mi, dubai hakkında iyi ve kötü düşüncelerimi, daha sonra kimle gittiğimi sordu. Arkadaşımla gittiğimi söylediğimde sence o arkadaşının neden en iyi arkadaşın olduğunu düşünüyorsun tarzında sorular sordu. Daha sonrasında Haftasonunu genelde nasıl geçirsin sorusuyla mülakat sonlandı. İlk önce başlangıçta klasik bir soru sorulup bizim verdiğimiz cevaplara göre gelen sorular şekilleniyor diyebilirim, en azında kendi mülakatım için öyleydi. Mesela bir arkadaşa görünmez olsaydın ne yapardın diye bir soru gelmiş 😂 Sürecim şu an da olumlu devam ediyor. 2 kasım perşembe günü kurul mülakatına hak kazandım, hemen aynı akşam davet maili attılar. Şu an güncellemelerim bu kadarrrr, girecek herkese tekrardan başarılarr🥰🥰

K

kevser

HavaPersonel.Com
Selamlar ben iki gün önce ilanı gördüm başvurdum kiminiz mülakata falan gitmişsinz arkadaşlar, kafam karıştı bana dönüş yapılmadı henüz, hatta ilan hala yayında.

K

Karşıma1DahaÇıkma

HavaPersonel.Com
Selamlar ben iki gün önce ilanı gördüm başvurdum kiminiz mülakata falan gitmişsinz arkadaşlar, kafam karıştı bana dönüş yapılmadı henüz, hatta ilan hala yayında.
Ben nerdeyse 1 ay önce başvurdum henüz başvurumu bile goruntelemediler.

K

Karşıma1DahaÇıkma

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar pegasus neden dönüş yapmıyor neredeyse 1.5 ay oldu hala başvuruyu goruntulemediler bile. Benzer durumda olan var mı? Cv yi beğenmediler desem görüntülemiyorlar ki beğenmesinler ben anlamadım valla bazılarınız mülakata girmisssiz.

sunturk

sunturk

HavaPersonel.Com
Pegasus çağrılarını neye göre yapıyor gerçekten anlamadım. Bazı duyumlarıma göre alınanlar da söz konusu. Öte yanda da hiç CV görüntülenmesi almayanlar...
Kariyer.Net sistemi gerçekten uyuz bir sistem, yapay zeka adayları pozisyon uygunluğuna göre yüz üzerinden puanlandırıyor, tahminimce buna göre çağırıyorlar. Keşke TK gibi kendi sistemleri üzerinden başvuru alsalar.

Konuyu okuyanlar;