Z
zeceozer
HavaPersonel.Com
Eylül ayında kariyer net üzerinden ilana başvurmuştum geri dönüş maili attılar. Mail gelen var mı?
15 Eylül'de başvuru yapmıştım ben de. Özgeçmişim 22 Eylül'de incelendi ancak dönüş yapılmadı henüz.Eylül ayında kariyer net üzerinden ilana başvurmuştum geri dönüş maili attılar. Mail gelen var mı?
Teşekkürler, belki belirli aralıklarla gönderiyorlardır diye düşündüm çünkü ilan uzun bir süredir yayında. Hala yayında hatta.Hayırlı olsun.
Bana henüz bir dönüş olmadı yaklaşık 15 gün önce başvurmuştum.
Bana da geri dönüş yaptılar bugün. İngilizce sınavına ve genel yetenek sınavına davet aldımEylül ayında kariyer net üzerinden ilana başvurmuştum geri dönüş maili attılar. Mail gelen var mı?
Benim başvurumu bile görüntülemediler henüzBana da geri dönüş yaptılar bugün. İngilizce sınavına ve genel yetenek sınavına davet aldım
Pegasustaki arkadaşlarım da kendilerinin içeriye öneri yapamadıklarını ilettiler, garip.Pegasus sanırım içerden adam alıyor ben şu zamana dek başvurusuna dönülen tek tük kişi gördüm. Bazı firmalar gibi elden cv iletme gibi bir şey söz konusu olabilir.
Çalışan değil de siyasi olarak olduğu yönünde duyumlarım var. Artık ne kadar doğru yalan bilmiyorum. Ancak dönüş yapmadıkları gerçek.Pegasustaki arkadaşlarım da kendilerinin içeriye öneri yapamadıklarını ilettiler, garip.
Ben sağlık mezunuyum daha önce havacılığa dair hiç tecrübem olmadı.Olumlu dönüş alanların CV'lerinde havacılığa dönüt bir tecrübe ya da eğitim bulunmakta mı? Çevremde hiç mail alan birini duymadım. Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Siz bugün görüşmeye girmemiş miydiniz ? Mülakatınızdan bahsedebilir misiniz nasıl geçti?selamlar kurul mülakatında ne tip sorular geliyor bilgisi olan var mı?
Merhaba, pazartesi ingilizce mülakata gittim. Herkesi tahmini alana giriş sırasıyla çağırdılar. Sıram geldiğinde odaya girdim. Benimle konuşan çok tatlı bir hanımefendiydi. İlk önce selamlaştıktan sonra telefon numaramı istedi, devamında kendimi tanıtmamı istedi ve neden kabin memuru olmak istediğimi sordu. Genel olarak günlük sohbet havasındaydı diyebilirim. Bu yıl haziran ayında dubai tatilim olmuştu onun hakkında sorular sordu nasıl bi yer, beğendin mi, dubai hakkında iyi ve kötü düşüncelerimi, daha sonra kimle gittiğimi sordu. Arkadaşımla gittiğimi söylediğimde sence o arkadaşının neden en iyi arkadaşın olduğunu düşünüyorsun tarzında sorular sordu. Daha sonrasında Haftasonunu genelde nasıl geçirsin sorusuyla mülakat sonlandı. İlk önce başlangıçta klasik bir soru sorulup bizim verdiğimiz cevaplara göre gelen sorular şekilleniyor diyebilirim, en azında kendi mülakatım için öyleydi. Mesela bir arkadaşa görünmez olsaydın ne yapardın diye bir soru gelmiş Sürecim şu an da olumlu devam ediyor. 2 kasım perşembe günü kurul mülakatına hak kazandım, hemen aynı akşam davet maili attılar. Şu an güncellemelerim bu kadarrrr, girecek herkese tekrardan başarılarrSiz bugün görüşmeye girmemiş miydiniz ? Mülakatınızdan bahsedebilir misiniz nasıl geçti?
Ben nerdeyse 1 ay önce başvurdum henüz başvurumu bile goruntelemediler.Selamlar ben iki gün önce ilanı gördüm başvurdum kiminiz mülakata falan gitmişsinz arkadaşlar, kafam karıştı bana dönüş yapılmadı henüz, hatta ilan hala yayında.