Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Ü

Üye silindi 18412

Merhabalar, benim havayolu şirketlerinde tecrübem yok fakat sertifikalıyım bundan dolayı tecrübeli/temel eğitim sertifikalı ilanına başvurdum. Merak ettiğim mülakat sürecinde tecrübeliymişim gibi sorular gelebilir mi? Yani genel cv sorularından ziyade mesleki yeterlilik konusunda teknik bilgiler vs sorulur mu diye aklıma takıldı. Siz ne düşünüyorsunuz veya bu konuda tecrübeniz var mı?

ingilizce mülakatta gelmez çok sohbet havası o ama kurulda sorabilirler. o durumda da açıklarsınız ama biliyorlardır durumu bence

Mülakat davetiniz geldi mi? / Soracaklarını düşünmüyorum bir arkadaşıma sadece neden sertifika aldınız, süreciniz nasıl işledi gibi bir soru gelmişti geçen sene.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.