Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurlugu
7 Tem 2025
18
0
0
Meslek
Kabin
Pegasus sözlü ingilizce mulakatina girdim 4-5 dk surdu tum sorularina cevap verdim ama olumsuz sonuc geldi giren herkesten hizli bittigi icin yeterli gordu diye dusunmustum cok da guzel gecti cevapa sok oldum bu durumu yasayan baska birileri var mi

Merhaba ben de ayni sekilde oldum :) ben biraz panik ve heyecana yenik düştüm diye düşünüyorum fakat cevaplarim gayet yeterli ve makuldu sonuc beni de üzdü

• Like
Tepkiler: gunes
Merhaba ben de ayni sekilde oldum :) ben biraz panik ve heyecana yenik düştüm diye düşünüyorum fakat cevaplarim gayet yeterli ve makuldu sonuc beni de üzdü

ben hocayla konusurken hiç panik degildim cok rahat ciktim gectim diye sonucu inanilmaz sok oldum keske neden olumsuz onuda aciklasaydilar

Pegasus sözlü ingilizce mulakatina girdim 4-5 dk surdu tum sorularina cevap verdim ama olumsuz sonuc geldi giren herkesten hizli bittigi icin yeterli gordu diye dusunmustum cok da guzel gecti cevapa sok oldum bu durumu yasayan baska birileri var mi
Öncelikle geçmiş olsun umarım en kısa sürede gönlünüzden geçen bir şirket olur. 🌸 Ne tarz soru sordular? Çok zorladılar mı?

Merhaba benimde aynı şekil oldu mülakatım çok güzel geçti hep gülerek konuştuk olumlu diye düşünüyordum ama çıktığımda olumsuzdu şok oldum size giren kişi siyah saçlı bir kadın mıydı

Öncelikle geçmiş olsun umarım en kısa sürede gönlünüzden geçen bir şirket olur. 🌸 Ne tarz soru sordular? Çok zorladılar mı?
Bana bölümüm hakkında bir iki soru sordu çok basitti. Sonra yurt dışında bulundun mu en yakın arkadaşın kim neden kabin memuru olmak istiyorsun gibi her biri kişisel sorulardı. Benim mülakatımı da o siyah saçlı hanımefendi yaptı ve bence çok pozitifti ve yardımcı da oldu. Benim için en azından rahat geçti ve çok eğlenceli bol konuşmalı bir 10-15 dk geçirdim. Soruların cevaplarını lütfen kısa kestirip atmayın. Tek cümleyle cevap hele hiç vermeyin. Cümleleriniz basit olabilir ama sorulara 1 tek cevabınızdan ziyade birbirini takip edecek şekilde cümleler kurarak yaklaşın. Ben geçtim, herkese de başarılar dilerim.

Bana bölümüm hakkında bir iki soru sordu çok basitti. Sonra yurt dışında bulundun mu en yakın arkadaşın kim neden kabin memuru olmak istiyorsun gibi her biri kişisel sorulardı. Benim mülakatımı da o siyah saçlı hanımefendi yaptı ve bence çok pozitifti ve yardımcı da oldu. Benim için en azından rahat geçti ve çok eğlenceli bol konuşmalı bir 10-15 dk geçirdim. Soruların cevaplarını lütfen kısa kestirip atmayın. Tek cümleyle cevap hele hiç vermeyin. Cümleleriniz basit olabilir ama sorulara 1 tek cevabınızdan ziyade birbirini takip edecek şekilde cümleler kurarak yaklaşın. Ben geçtim, herkese de başarılar dilerim.
Cevabınız için çok teşekkür ederim umarım buraya en kısa zamanda kabin memuru olduğunuz haberini de yazarsınız.😇🙏🏻

merhabalar giyim olarak ne giydiniz acaba ing oldugundan dress code yoktur diye dusunuyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.