Pozisyon veya İlan Adı
Non Cs Uçak teknisyeni
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

enes yenen

Üye
10 Kas 2025
52
8
5
Meslek
Teknik
Şu anda da işe alımlar devam ediyor,bekleyen kişilerden işe alınanlar da oldu ancak kendi durumumla ilgili herhangi bir cevap alamadım iletişime geçtiğimde en kısa zamanda cevap verilecektir tarzında bir mail geldi,otomatik mesaj olabilir,böyle durumda olan var mı, mülakat aşamasını geçtikten sonra bekleyen

Şu anda da işe alımlar devam ediyor,bekleyen kişilerden işe alınanlar da oldu ancak kendi durumumla ilgili herhangi bir cevap alamadım iletişime geçtiğimde en kısa zamanda cevap verilecektir tarzında bir mail geldi,otomatik mesaj olabilir,böyle durumda olan var mı, mülakat aşamasını geçtikten sonra bekleyen
Bende hala bekliyorum bir dönüş yok

mülakata girdin mi sen girdiysen ne zaman girdin acaba bir de ne sordular sana son olarak stajyerleri miydin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.