Pozisyon veya İlan Adı
Pegasus saw base kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Begum007

Üye
14 Ocak 2026
11
1
0
Meslek
Kabin
Temmuz ayında başvurduğum saw base kabin ilanına bugün dönüş aldım. Önce sağlık beyanı sonrasında davet maili geldi. Antalyada yasıyorum ve aynı gün burada başka bir mülakatım olduğu için pegasusa katılamayacağım şeklinde dönüş yapmak zorunda kaldım. Bir sonraki sürece katılmak istiyorum diye bir şık çıktı ve onu işaretledim. Tekrar dönüş yapar mı ya da yaparsa ne zaman yapar. Bilgisi olan var mı arkadaşlar

Temmuz ayında başvurduğum saw base kabin ilanına bugün dönüş aldım. Önce sağlık beyanı sonrasında davet maili geldi. Antalyada yasıyorum ve aynı gün burada başka bir mülakatım olduğu için pegasusa katılamayacağım şeklinde dönüş yapmak zorunda kaldım. Bir sonraki sürece katılmak istiyorum diye bir şık çıktı ve onu işaretledim. Tekrar dönüş yapar mı ya da yaparsa ne zaman yapar. Bilgisi olan var mı arkadaşlar
Sağlık beyanından ne kadar süre sonra davet maili geldi

Merhaba, ben de aynı şekilde temmuzdan beri bekliyordum ve bana da bugün 6 Şubat için mail geldi. Ancak Mersin'de yaşıyorum ve ulaşım problemim var, bu sebeple ben de katılamayacağım. Mailde gönderilen link üzerinden mi katılamıyorum seçeneği seçilince sonraki süreçle ilgili kısım çıktı acaba?

Merhaba, ben de aynı şekilde temmuzdan beri bekliyordum ve bana da bugün 6 Şubat için mail geldi. Ancak Mersin'de yaşıyorum ve ulaşım problemim var, bu sebeple ben de katılamayacağım. Mailde gönderilen link üzerinden mi katılamıyorum seçeneği seçilince sonraki süreçle ilgili kısım çıktı acaba?
Evet mailde katılma durumu yazan linkte katılamayacağım seçeneğini işaretledikten sonra süreçten çekilmek istiyorum ve bir sonraki sürece katılmak istiyorum diye iki seçenek çıktı

Merhaba bende aynı şekilde şehir dışındayım o yüzden katılamayacağım mailde herhangi bir işaretleme yapmadım ik ile görüşüp tarihi ileri bir tarihe alabilir miyiz acaba

Merhaba bende aynı şekilde şehir dışındayım o yüzden katılamayacağım mailde herhangi bir işaretleme yapmadım ik ile görüşüp tarihi ileri bir tarihe alabilir miyiz acaba
Bildiğim kadarıyla ik maillere hızlı dönmüyor. Katılamayacağınızla ilgili mail atın tabi ama link üzerinden de bir sonraki sürece dahil olmak istediğiniz şeklinde işaretlemenizi yapın bence ki süreçten ayrılmak istemediğiniz sistemsel olarak da belli olsun

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.