PEGASUS Pegasus Operasyon Memurluğu

• Konbuyu başlatan cemss
  • Başlangıç tarihi
C

cemss

HavaPersonel.Com
Bugün yapılan operasyon memurluğu sınavından olumlu sonuç alan oldu mu ?

femme

femme

HavaPersonel.Com
Bu ilan yeni açıldı değil mi ne ara sınavlara başladılar
Bana sınav daveti bile gelmemiş 🤦🏻‍♀️

C

cemss

HavaPersonel.Com
Ben 2 hafta önce başvurdum 1 hafta sonra dönüş oldu yazılı sınava dün girdim benimde olumsuz oldu :(

📍

📍İST 34

HavaPersonel.Com
Dün yaklaşık 80 kişi vardı en fazla 30 kişiye olumlu gitmiştir

C

cemss

HavaPersonel.Com
Evet baya kalabalıktı hakkımızda hayırlısı olsun

F

Furkan25

HavaPersonel.Com
Mail adresini verir misiniz ik harekatın

H

havacilikmeraklisii

HavaPersonel.Com
Ben ilk gün genel yetenek ve İngilizce sınavını geçtim, sonraki gün için davet aldım. İkinci gün sözlü mülakattan da geçtim ve kurul mülakatına katıldım. İlk gün dediğiniz gibi şöyle bir göz gezdirdim ve 70-80 civarı belki de daha fazla insan vardı. Soruları görünce herkesin çağrılacağnı düşündüm çünkü gerçekten çok ama çok kolaydı ilkokul seviyesiydi. Şimdi de önümüzdeki hafta içinde olumlu olumsuz geri dönüş yapacağız dediler onu bekliyorum. Bu arada 2.gün çağrılan 30 kişi bile yoktu maksimum 20 falandır.

📍

📍İST 34

HavaPersonel.Com
Ben ilk gün genel yetenek ve İngilizce sınavını geçtim, sonraki gün için davet aldım. İkinci gün sözlü mülakattan da geçtim ve kurul mülakatına katıldım. İlk gün dediğiniz gibi şöyle bir göz gezdirdim ve 70-80 civarı belki de daha fazla insan vardı. Soruları görünce herkesin çağrılacağnı düşündüm çünkü gerçekten çok ama çok kolaydı ilkokul seviyesiydi. Şimdi de önümüzdeki hafta içinde olumlu olumsuz geri dönüş yapacağız dediler onu bekliyorum. Bu arada 2.gün çağrılan 30 kişi bile yoktu maksimum 20 falandır.
Gerçekten sorular çok kolaydı ben tamamen kafam orda olmadığı için geçemedim hayırlısı olsun Pegasus’un şartları iyi bence ben begendim

C

cemss

HavaPersonel.Com
Ben genel yetenekte zorlandım İngilizce kolaydı :(

📍

📍İST 34

HavaPersonel.Com
Ben genel yetenekte zorlandım İngilizce kolaydı :(
Ya aslında genel yetenek kolaydı aşure muhallebi Kazandibi bir soru vardı hangisi farklı diye reparnt yazmışlar bu düzgün cümle kurulunca hangi si olur aşağıdaki şıklardan diye panter oluyur cevap hayvan olucaktı sonra domatesi karışık vermiş harfleri düzgün kelime kurun diye sonlarda bir soru vardı ilk gün pazartesi ise 400.gün hangi gün olur diye sonra İstanbul yazmıs üçgen kare gibi şekillerden hangisi diye sormuş bir başka soru Avrupa Asya Amerika Almanya sormuş hangisi farklı diyor çok kolay Almanya ülke hatırladıklarımı yazmak istedim fikir olsun giricek arkadaşlar a🙏

C

cemss

HavaPersonel.Com
Balık sorular vardı tabi ben matematik kısımlarında zorlandım problemler vardı sürenin az olmasıyla strest yaptım sanırım 🥲

H

havacilikmeraklisii

HavaPersonel.Com
Aşırı kolaydı bu matematikse yani ilkokul çocuğu bile yapardı

C

cemss

HavaPersonel.Com
H

havacilikmeraklisii

HavaPersonel.Com
Bu kadar matematik bilginiz yoksa hiçbir mülakata girmeyin bence.

C

cemss

HavaPersonel.Com
Size fikrinizi soran olmamıştı aslında yine de cevabınız için teşekkür ederim dilerim iş hayatınızda da bu bakış açınız ile başarılı olursunuz :)

H

havacilikmeraklisii

HavaPersonel.Com
Fikrimi sordunuz ya da sormadınız diye söylemedim, yanlış anlaşıldıysam kusura da bakmayın; ben birçok şirketin genel yetenek sınavına girdim Pegasus’a ilk defa girdim ve bilmiyorum ama bana oldukça kolay geldi. Herkesin hakkında hayırlısı olsun, nasip kapısının nereden açılacağı belli olmaz, bu sektöre girmek isteyen herkes umarım en kısa sürede işe başlar

C

cemss

HavaPersonel.Com
Hayırlısı tabi ki

H

havacilikmeraklisii

HavaPersonel.Com
Olumlu mail alan var mı?

Konuyu okuyanlar;