C
cemss
HavaPersonel.Com
Bugün yapılan operasyon memurluğu sınavından olumlu sonuç alan oldu mu ?
Bana girdikten 1 saat sonra olumsuz geldiBugün yapılan operasyon memurluğu sınavından olumlu sonuç alan oldu mu ?
Gerçekten sorular çok kolaydı ben tamamen kafam orda olmadığı için geçemedim hayırlısı olsun Pegasus’un şartları iyi bence ben begendimBen ilk gün genel yetenek ve İngilizce sınavını geçtim, sonraki gün için davet aldım. İkinci gün sözlü mülakattan da geçtim ve kurul mülakatına katıldım. İlk gün dediğiniz gibi şöyle bir göz gezdirdim ve 70-80 civarı belki de daha fazla insan vardı. Soruları görünce herkesin çağrılacağnı düşündüm çünkü gerçekten çok ama çok kolaydı ilkokul seviyesiydi. Şimdi de önümüzdeki hafta içinde olumlu olumsuz geri dönüş yapacağız dediler onu bekliyorum. Bu arada 2.gün çağrılan 30 kişi bile yoktu maksimum 20 falandır.
Ya aslında genel yetenek kolaydı aşure muhallebi Kazandibi bir soru vardı hangisi farklı diye reparnt yazmışlar bu düzgün cümle kurulunca hangi si olur aşağıdaki şıklardan diye panter oluyur cevap hayvan olucaktı sonra domatesi karışık vermiş harfleri düzgün kelime kurun diye sonlarda bir soru vardı ilk gün pazartesi ise 400.gün hangi gün olur diye sonra İstanbul yazmıs üçgen kare gibi şekillerden hangisi diye sormuş bir başka soru Avrupa Asya Amerika Almanya sormuş hangisi farklı diyor çok kolay Almanya ülke hatırladıklarımı yazmak istedim fikir olsun giricek arkadaşlar aBen genel yetenekte zorlandım İngilizce kolaydı