PEGASUS Pegasus Operasyon Memurluğu Geri Dönüş Alan Var Mı?

• Konbuyu başlatan havacilikmeraklisii
  • Başlangıç tarihi
Evet teslim ettim

Hadi hayırlı olsun ben de toparladım az bir eksiğim kaldı

Size de hayırlı olsun

Çok teşekkürler

4 adet biyometrik resim yazıyor ya ilk sayfa da toplam mi yoksa diğerlerinden ayrı mı sağlık raporunda bir tane apron karti için de bir tane istiyor yani biz 4 mu goturecegiz 6 mi

Tabi.

Başvurduktan 1 hafta sonra genel yetenek ve ingilizce sınavı için mülakata çağrıldım. İlk gün sunumdan sonra genel yetenek ve İngilizce sınavı oldu. Sınavdan çıktıktan 1 saat sonra mailden olumlu olduğuna dair ve ikinci gün için sözlü İngilizce ve kurul mülakatına davet aldım. İkinci gün sözlü mülakata girdik, günlük klasik her mülakatta sorulan sorulardı. Başarılı olan adaylar kurul mülakatına geçti. O da maksimum 10 dakika sürüyor. Şartlardan bahsediyorlar, bu işi sıcak ve soğuk havada yapabilir miyiz diye. Biraz ikna etmelisiniz onları, bu işi yapabileceğinize inandırmalısınız. Sonrasında da 4 gün içinde olumlu olduğuna dair mail geldi, ref. isteniyordu (1 Nisan). Bugün de teklif maili geldi, yarın 17.00’ye kadar kabul edip etmediğimizi bildirmemiz gerekiyormuş. Herkes için hayırlı olsun.
merhaba ne kadar maaş teklifi geldi

@admin biliyor musun ortalama olarak bilgilensek şehir dışından gelenler olarak bize çok yardımcı olur bu bilgi yeni bir şehre yerleşmek söz konusu çünkü
Arkadaşlar şehir dışından gelip eğer kira verecekseniz çok zorlanırsınız bilginiz olsun ya ev tutacaksınız ortak ya da tüm maaşın yarısı kiraya gidecek kenara para bile atamazsınız.

Arkadaşlar şehir dışından gelip eğer kira verecekseniz çok zorlanırsınız bilginiz olsun ya ev tutacaksınız ortak ya da tüm maaşın yarısı kiraya gidecek kenara para bile atamazsınız.
Siz bu pozisyonda mı çalışıyorsunuz
Biri yazmıs ki ne kadar doğru bilmiyorum iste 35+8+ bilmem üç artı bilmem bir şey hepsinin totali 50k ediyor yine de zorlanır mıyım

Siz bu pozisyonda mı çalışıyorsunuz
Biri yazmıs ki ne kadar doğru bilmiyorum iste 35+8+ bilmem üç artı bilmem bir şey hepsinin totali 50k ediyor yine de zorlanır mıyım
Farklı şehirden geliyorsanız değmez bence. Maaşın çoğu kiralara faturalara gider. Hiç sosyal bir aktiviteye para kalmaz. İstanbul çok pahalı oldu artık evi olup çalışanlar bile zor geçiniyor.

Konuyu okuyanlar;