Pozisyon veya İlan Adı
Pegasus non-cs alımı

mta

Üye
19 Eyl 2024
16
0
0
Merhaba arkadaşlar,
Pegasus’un Non–CS alımına başvurdum. Genel yetenek, kişilik envanteri ve son olarak İngilizce sınavına da girdim. İngilizce sınavından sonra herhangi bir geri dönüş alan oldu mu? Süreç nasıl işliyor, ne kadar zamanda dönüş yapıyorlar?
Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,
Pegasus’un Non–CS alımına başvurdum. Genel yetenek, kişilik envanteri ve son olarak İngilizce sınavına da girdim. İngilizce sınavından sonra herhangi bir geri dönüş alan oldu mu? Süreç nasıl işliyor, ne kadar zamanda dönüş yapıyorlar?
Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.
Az önce şunu aldım
Aircraft Maintenance Technician - (NCS) - SAW pozisyonumuza gösterdiğin ilgi ve ayırdığın zaman için teşekkür ederiz. Yapılan değerlendirmeler sonucunda, bu işe alım dönemimiz için tarafına şu an olumlu dönüş gerçekleştiremiyoruz.

Bir sonraki işe alım dönemimiz için açılacak ilanları takip ederek tekrar başvuruda bulunabilirsin.

Sevgiler,

Pegasus İşe Alım ve İşveren Markası

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.