Pozisyon veya İlan Adı
Pegasus mülakat
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

simply01

Üye
21 Ocak 2025
123
9
5
bavul yükleme işçi mülakatına gittin alkol sigara yok evli 3 çocuk var boy kilo orantılı hiç bir adli sicil kaydı yok hiç bir sağlık sorunu yok sgk ile bir sorunum yok ama farklı tarihlerde 2 defa mülakata katıldım hep olumsuz mesaj geldi olumlu dönüş yapamıyoruz diye dönüş yaptılar acaba bu işin peşini bırakıp vazgeçmeli miyim yoksa hala kararlılık ile her ilana başvuru yapıp her daim şansımı denemeye devam mı etmeliyim daha benim gibi durum yaşayan oldu mu ve işe giren oldu mu acaba @gunes

bavul yükleme işçi mülakatına gittin alkol sigara yok evli 3 çocuk var boy kilo orantılı hiç bir adli sicil kaydı yok hiç bir sağlık sorunu yok sgk ile bir sorunum yok ama farklı tarihlerde 2 defa mülakata katıldım hep olumsuz mesaj geldi olumlu dönüş yapamıyoruz diye dönüş yaptılar acaba bu işin peşini bırakıp vazgeçmeli miyim yoksa hala kararlılık ile her ilana başvuru yapıp her daim şansımı denemeye devam mı etmeliyim daha benim gibi durum yaşayan oldu mu ve işe giren oldu mu acaba @gunes
Yalnız değilsiniz, herkesin süreci olumlu olmuyor. Hatta süreci olumsuz olanlar doğal olarak daha fazla. Art arda olumsuz olması can sıkıcı ancak enseyi karartmadan başvurulara devam.

Yalnız değilsiniz, herkesin süreci olumlu olmuyor. Hatta süreci olumsuz olanlar doğal olarak daha fazla. Art arda olumsuz olması can sıkıcı ancak enseyi karartmadan başvurulara devam.
Çok teşekkür ederim birde anlamadığım bir şekilde her seferinde beni aynı İK ile görüştürüyorlar yani 2 ayrı oda var ama beni özellikle aynı kişinin odasına yönlendiriyorlar 13 ocakta ki mülakatta ilk beni çağırdılar kurul mülakatına ve yine olumsuz ki daha önce TGS ve mytechnic te çalıştım saw ve iga da görev aldım hiç bir sorunum yok ama yine de almıyorlar çok ilginç

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.