Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar, Pegasus’un mülakatına tarih bana uymadığı için katılamadım. Ertelenmesi için mail attım acaba yeni tarih verilir mi böyle bir durum yaşayan oldu mu?
merhaba arkadaşlar, Pegasus’un mülakatına tarih bana uymadığı için katılamadım. Ertelenmesi için mail attım acaba yeni tarih verilir mi böyle bir durum yaşayan oldu mu?
merhaba sorunuz için bir bilgim yok ama size bir sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim ne zaman için mülakat tarihi almıştınız aldığınız ve ing için mi yani boy kilo ing sınava girdiniz miii cevaplarsanız çok sevinirim çünkü ben hala invite almadım merak ediyorum bu yüzden şimdiden teşekkür ediyorum
merhaba sorunuz için bir bilgim yok ama size bir sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim ne zaman için mülakat tarihi almıştınız aldığınız ve ing için mi yani boy kilo ing sınava girdiniz miii cevaplarsanız çok sevinirim çünkü ben hala invite almadım merak ediyorum bu yüzden şimdiden teşekkür ediyorum
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.