Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Fnur1

Üye
4 Tem 2025
78
23
5
Meslek
Kabin
merhaba arkadaşlar, Pegasus’un mülakatına tarih bana uymadığı için katılamadım. Ertelenmesi için mail attım acaba yeni tarih verilir mi böyle bir durum yaşayan oldu mu?

merhaba arkadaşlar, Pegasus’un mülakatına tarih bana uymadığı için katılamadım. Ertelenmesi için mail attım acaba yeni tarih verilir mi böyle bir durum yaşayan oldu mu?
merhaba sorunuz için bir bilgim yok ama size bir sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim 😇😇ne zaman için mülakat tarihi almıştınız aldığınız ve ing için mi yani boy kilo ing sınava girdiniz miii cevaplarsanız çok sevinirim çünkü ben hala invite almadım merak ediyorum bu yüzden şimdiden teşekkür ediyorum ☺️☺️☺️

merhaba sorunuz için bir bilgim yok ama size bir sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim 😇😇ne zaman için mülakat tarihi almıştınız aldığınız ve ing için mi yani boy kilo ing sınava girdiniz miii cevaplarsanız çok sevinirim çünkü ben hala invite almadım merak ediyorum bu yüzden şimdiden teşekkür ediyorum ☺️☺️☺️
Boy-kilo aşaması içindi 😌

Ben de aynı şekilde gidemiyorum diye mail attım diğer mülakat tarihlerini beklemeniz gerekiyor dediler ayın 5 i içindi daha başka mail gelmedi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.