İzmir için olumsuz maili atıldu diyorlar ama bilgisi olan var mı?
A AviationADB HavaPersonel.Com Katılım 13 Kas 2023 Mesajlar 36 Tepkime puanı 6 31 Ocak 2024 + - #1 İzmir için olumsuz maili atıldu diyorlar ama bilgisi olan var mı?
F firsteleven HavaPersonel.Com Katılım 1 Şub 2024 Mesajlar 46 Tepkime puanı 5 Konum izmir 1 Şub 2024 #2 Merhabalar, ben de kurul mülakatına katıldım ve bu hafta içi yanıt alacağımız söylendi fakat henüz olumlu veya olumsuz bir yanıt yok.
Merhabalar, ben de kurul mülakatına katıldım ve bu hafta içi yanıt alacağımız söylendi fakat henüz olumlu veya olumsuz bir yanıt yok.
A AviationADB HavaPersonel.Com Katılım 13 Kas 2023 Mesajlar 36 Tepkime puanı 6 1 Şub 2024 #3 firsteleven' Alıntı: Merhabalar, ben de kurul mülakatına katıldım ve bu hafta içi yanıt alacağımız söylendi fakat henüz olumlu veya olumsuz bir yanıt yok. Genişletmek için tıkla ... Evet ben ve arladaşlarımı da bir dönüş yok. Nasıl geçmişti sizin mülakat?
firsteleven' Alıntı: Merhabalar, ben de kurul mülakatına katıldım ve bu hafta içi yanıt alacağımız söylendi fakat henüz olumlu veya olumsuz bir yanıt yok. Genişletmek için tıkla ... Evet ben ve arladaşlarımı da bir dönüş yok. Nasıl geçmişti sizin mülakat?
F firsteleven HavaPersonel.Com Katılım 1 Şub 2024 Mesajlar 46 Tepkime puanı 5 Konum izmir 1 Şub 2024 #4 İyi geçtiğini düşünüyorum çok zorlayıcı şeyler sormadılar. Vardiyalı çalıştın mı daha önce vb gibi sorulardı.
İyi geçtiğini düşünüyorum çok zorlayıcı şeyler sormadılar. Vardiyalı çalıştın mı daha önce vb gibi sorulardı.
A AviationADB HavaPersonel.Com Katılım 13 Kas 2023 Mesajlar 36 Tepkime puanı 6 2 Şub 2024 #5 firsteleven' Alıntı: İyi geçtiğini düşünüyorum çok zorlayıcı şeyler sormadılar. Vardiyalı çalıştın mı daha önce vb gibi sorulardı. Genişletmek için tıkla ... Bence bugün gelecektir mail. Çünkü haftaiçi gelir demişlerdi ve bugün haftaiçinin son günü.
firsteleven' Alıntı: İyi geçtiğini düşünüyorum çok zorlayıcı şeyler sormadılar. Vardiyalı çalıştın mı daha önce vb gibi sorulardı. Genişletmek için tıkla ... Bence bugün gelecektir mail. Çünkü haftaiçi gelir demişlerdi ve bugün haftaiçinin son günü.
F firsteleven HavaPersonel.Com Katılım 1 Şub 2024 Mesajlar 46 Tepkime puanı 5 Konum izmir 2 Şub 2024 #6 AviationADB' Alıntı: Bence bugün gelecektir mail. Çünkü haftaiçi gelir demişlerdi ve bugün haftaiçinin son günü. AviationADB' Alıntı: Evet ben ve arladaşlarımı da bir dönüş yok. Nasıl geçmişti sizin mülakat? Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ...
AviationADB' Alıntı: Bence bugün gelecektir mail. Çünkü haftaiçi gelir demişlerdi ve bugün haftaiçinin son günü. AviationADB' Alıntı: Evet ben ve arladaşlarımı da bir dönüş yok. Nasıl geçmişti sizin mülakat? Genişletmek için tıkla ... Genişletmek için tıkla ...
F firsteleven HavaPersonel.Com Katılım 1 Şub 2024 Mesajlar 46 Tepkime puanı 5 Konum izmir 2 Şub 2024 #7 Umarım bugün belli olur. Mail almam durumunda buradan sizinle paylaşacağım.
A AviationADB HavaPersonel.Com Katılım 13 Kas 2023 Mesajlar 36 Tepkime puanı 6 2 Şub 2024 #8 Umarım, olumlu alanların olduğunu duydum ama bakalım. Pegasus olumsuzda olsa atıyor maili
F firsteleven HavaPersonel.Com Katılım 1 Şub 2024 Mesajlar 46 Tepkime puanı 5 Konum izmir 6 Şub 2024 #9 Merhabalar, mail alan oldu mu?
A AviationADB HavaPersonel.Com Katılım 13 Kas 2023 Mesajlar 36 Tepkime puanı 6 6 Şub 2024 #10 Ben aldım olumsuz
F firsteleven HavaPersonel.Com Katılım 1 Şub 2024 Mesajlar 46 Tepkime puanı 5 Konum izmir 6 Şub 2024 #11 Az önce bana da bildirildi olumsuz olarak. Hayırlısı olsun hakkınızda umarım daha iyi fırsatlar ile karşılaşırsınız. Başarılar dilerim. AviationADB' Alıntı: Ben aldım olumsuz Genişletmek için tıkla ...
Az önce bana da bildirildi olumsuz olarak. Hayırlısı olsun hakkınızda umarım daha iyi fırsatlar ile karşılaşırsınız. Başarılar dilerim. AviationADB' Alıntı: Ben aldım olumsuz Genişletmek için tıkla ...
admin Admin Moderatör Katılım 31 Tem 2023 Mesajlar 2,039 Tepkime puanı 1,826 6 Şub 2024 #12 Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlar.