PEGASUS Pegasus Misafir hizmetleri İzmir mülakat sonucu alanlar

AviationADB

HavaPersonel.Com
Pegasus izmir misafir hizmetleri için mülakata girip bugün mail alan oldu mu?

aviatonismylife

HavaPersonel.Com
ben istanbul için başvurdum kurul mülakatından bahsediyorsanız 1 hafta içinde iş teklifi maili geldi bana. teklifi kabul ettim bir kaç gündür de işe giriş evraklarını atmalarını bekliyorum

aviatonismylife

HavaPersonel.Com
Mülakata girdikten kaç gün sonra teklif maili geldi
dediğim gibi kuruldan çıktıktan sonra tam 1 haftada geldi ama bu herkes için değişkenlik gösteren bir süreç herkese aynı tarihte mail gelmiyor belki size 2 haftada sonra gelir hiç belli olmaz yani kurulun açıklanması zaten genel olarak diğer aşamalara göre daha uzun sürüyor. o yüzden sürekli mailinizi kontrol edin

AviationADB

HavaPersonel.Com
dediğim gibi kuruldan çıktıktan sonra tam 1 haftada geldi ama bu herkes için değişkenlik gösteren bir süreç herkese aynı tarihte mail gelmiyor belki size 2 haftada sonra gelir hiç belli olmaz yani kurulun açıklanması zaten genel olarak diğer aşamalara göre daha uzun sürüyor. o yüzden sürekli mailinizi kontrol edin
İzmir için 13 şubatta eğitim başlayacak dendi çünkü, cuma günü mülakata giren herkese nu hafta içi belli olur demişler. Pazartesi belli olur diyen bile varmış.

aviatonismylife

HavaPersonel.Com
İzmir için 13 şubatta eğitim başlayacak dendi çünkü, cuma günü mülakata giren herkese nu hafta içi belli olur demişler. Pazartesi belli olur diyen bile varmış.
bize de 9 denmişti sanki, ama eğitim sınıfları 20 kişili gruplar şeklinde ayrılıyor demişti ik uzmanı. sanırsam ilk grup 9da başlayacaktı hepsi değil diye biliyorum. ben de işte 4 gündür işe giriş evraklarını atmalarını bekliyorum keşke bu süreç bu kadar uzun sürmese ya :( siz dediğim gibi mailinizi yenilemeye devam edin bana akşam 20:30da gelmişti ne zaman geleceği belli olmuyor maillerin

AviationADB

HavaPersonel.Com
bize de 9 denmişti sanki, ama eğitim sınıfları 20 kişili gruplar şeklinde ayrılıyor demişti ik uzmanı. sanırsam ilk grup 9da başlayacaktı hepsi değil diye biliyorum. ben de işte 4 gündür işe giriş evraklarını atmalarını bekliyorum keşke bu süreç bu kadar uzun sürmese ya :( siz dediğim gibi mailinizi yenilemeye devam edin bana akşam 20:30da gelmişti ne zaman geleceği belli olmuyor maillerin
Doğrudur ama eğitim 13 şubatta başlayacaksa zaten daha vakit var. Gelecektir elbet :)

Miracle

HavaPersonel.Com
Maaşlar ne seviyede olacak Pegasus’ta bu pozisyonda bilginiz var mıdır?

Mertt35

HavaPersonel.Com
Evet ben de sınava girdim genel yetenek ve ingilizce bana olumlu ve olumsuz mail gelmedi. Kaç kere mail attım dönmediler. Ve orada herkese döneceğiz dediler

Konuyu okuyanlar;