Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
15 Ağu 2025
65
27
5
Meslek
Kabin
Arkadaşlar merhaba,
Son günlerde apply cabin e mail atıp cevap alabiliyor musunuz?
Maillere dönüş yapıyorlar mı, yapılıyorsa ortalama kaç gün içerisinde cevap aldınız bu konuda bilgi rica ediyorum.
Ayrıca boy kilo ölçümleri devam ediyor mu yakın zamanda davet alan var mı?
Çok teşekkür ederim şimdiden.

• Like
Tepkiler: ee1723
Arkadaşlar merhaba,
Son günlerde apply cabin e mail atıp cevap alabiliyor musunuz?
Maillere dönüş yapıyorlar mı, yapılıyorsa ortalama kaç gün içerisinde cevap aldınız bu konuda bilgi rica ediyorum.
Ayrıca boy kilo ölçümleri devam ediyor mu yakın zamanda davet alan var mı?
Çok teşekkür ederim şimdiden.
merhaba aynı şekilde bende dönüş alamadım yazdım ama bana geri dönüş yapmadılar bir daha yeni sınıf açılır mı bilmiyorum umudum da kalmadı artık 11 temmuzda başvuru yaptım hâlâ değerlendirme aşamasında dönüş alan bilgisi olan varsa arkadaşlar yardımcı olur musunuz bi bilgin alan 🥺🥺

• Like
Tepkiler: tokito
sınavlara girecek olan varsa da cagirilmayan arkadaşlar için sanırım bi ben kaldım galiba çağırılmayan 🥲 bilgi alma şansları olursa çok sevinirim teşekkürler şimdiden 💖

Yalnız değilsin ben varım ahahahah
o zaman bi biz kaldık gerçekten inşallah dönüş olur öyle umalım benimle birlikte bi arkadaşım daha var ve ikimizde havacılık mezunuyuz ona da aynı şekilde dönüş yapmadılar applycabin e yazdı bende yazmıştım cevap yok hala bekliyoruz hepimiz için hayırlısı olsun inşallah mail atarlar beklememize değer 🙏🙏🙏💖

• Like
Tepkiler: Üye silindi 21385
o zaman bi biz kaldık gerçekten inşallah dönüş olur öyle umalım benimle birlikte bi arkadaşım daha var ve ikimizde havacılık mezunuyuz ona da aynı şekilde dönüş yapmadılar applycabin e yazdı bende yazmıştım cevap yok hala bekliyoruz hepimiz için hayırlısı olsun inşallah mail atarlar beklememize değer 🙏🙏🙏💖
Acaba dönüş alamayalar diye bir konu açıp dertleşsek mi ? 🥹 Hayırlısı …

İyi akşamlar benim de bir sorum olacak geçen hafta Pegasus dönemsel ilana başvurmuştum tabiki bi dönüş olmadı henüz belki bazı insanlara çoktan mail atılmıştır ama bugün peoplise sitesine girmeye çalıştığımda hata veriyor acaba sistemsel bir sorun mu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.