F
flightattendantt
HavaPersonel.Com
arkadaslar pegasus kasim ayi icin egitim planlamaya basladigina dair mail atmaya baslamislar alan ve almayan var mi?
Bende aynı maili aldım. İkinci defa aynı sözlü mülakata girmek garip geldi ve tedirgin edici geldi. İlk defa böyle bir duruma şahit oluyorum.Ben alanlardanım. Zaten geçtiğimiz aşamalara ikinci defa girmemiz ne kadar mantıklı bilemedim..
Siz İngilizce sözlü mülakata girdiğiniz zaman acaba sınırda mı geçmiştiniz? Sınırda geçenleri tekrardan test etmek amacıyla mı çağırıyorlar acaba? Yoksa dediğiniz gibi sınıf oluşturmak amacıyla da olabilir. Ama mail’de “kriterlerimize uygunluğunu teyit edeceğiz.” denilmiş. Tekrardan elenilebilir bir aşama mı bu acaba?Bende aynı maili aldım. İkinci defa aynı sözlü mülakata girmek garip geldi ve tedirgin edici geldi. İlk defa böyle bir duruma şahit oluyorum.
Sınırda geçtim ama sizede aynı mail gelmiş sizde mi sınırda geçtiniz acaba ? Şimdi acaba hala bu sınırda veya üzerinde mi yoksa altında mı bunun teyidi mi olacak yoksa ekstra bir eleme gereğimi duyuyorlarSiz İngilizce sözlü mülakata girdiğiniz zaman acaba sınırda mı geçmiştiniz? Sınırda geçenleri tekrardan test etmek amacıyla mı çağırıyorlar acaba? Yoksa dediğiniz gibi sınıf oluşturmak amacıyla da olabilir. Ama mail’de “kriterlerimize uygunluğunu teyit edeceğiz.” denilmiş. Tekrardan elenilebilir bir aşama mı bu acaba?
Ben de sınırda geçmiştim.. Sınırda geçenlerin güncel İngilizce konuşmasına bakılacaktır diye düşünüyorum, ona göre bir eleme yapılacağını düşünüyorum.. Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsunSınırda geçtim ama sizede aynı mail gelmiş sizde mi sınırda geçtiniz acaba ? Şimdi acaba hala bu sınırda veya üzerinde mi yoksa altında mı bunun teyidi mi olacak yoksa ekstra bir eleme gereğimi duyuyorlar
Hayırlısı olsunBen de sınırda geçmiştim.. Sınırda geçenlerin güncel İngilizce konuşmasına bakılacaktır diye düşünüyorum, ona göre bir eleme yapılacağını düşünüyorum.. Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun
Bana kurul aşamasında dile getirmişlerdi, oradan biliyorum.Arkadaşlar bende mail aldım dün ama sınırda geçtiğinizi nerden biliyorsunuz ben bilmiyorum sınırda mı geçtim nasıl geçtim
Biz geçen sene girenlerdeniz yani aralık ocak ayında… Şuan güncel olarak ilan yok.Merhabalar kabin memurluğu için miydi acaba ? Eğer öyleyse ilan ne zaman açıldı bilgi verebilir misiniz ilanlar kapalı görünüyordu sitede
Hayır kuruldan geçtik, son aşama olarak sanırım adayların güncel İngilizce seviyesini tespit etmek amacıyla bu aşamanın yapılacağını düşünüyorum.bu maili alanlar kurulda falan mı elendi?
Yalnız şöyle bir şey var mailde “başarılı olmanız halinde iş teklifi” diyor. Neyse artık hepimiz için hayırlısı olsun sonu güzel olsun gerçekten çok bekledik…Tüm sağlık maili bekleyen arkadaşlara gitmiş. İngilizce puanı fark etmeksizin. Yeni ilan açılmasa idi elemek için yapıldığını düşünüyordum lakin yeni ilan açıldıktan sonra uzun zaman geçtiği ve belki de prosedür gereği yapıldığını düşünüyorum. Umarım sonu güzel olacak bu kadar beklemenin.
O da şöyle bence ; o dönemde sözlü mülakatta onay verdiğimiz seviyede mi değil mi onun tespiti.Yalnız şöyle bir şey var mailde “başarılı olmanız halinde iş teklifi” diyor. Neyse artık hepimiz için hayırlısı olsun sonu güzel olsun gerçekten çok bekledik…