PEGASUS Pegasus Mail Alanlar

• Konbuyu başlatan flightattendantt
  • Başlangıç tarihi
F

flightattendantt

HavaPersonel.Com
arkadaslar pegasus kasim ayi icin egitim planlamaya basladigina dair mail atmaya baslamislar alan ve almayan var mi?

B

birdy

HavaPersonel.Com
Ben alanlardanım. Zaten geçtiğimiz aşamalara ikinci defa girmemiz ne kadar mantıklı bilemedim..

aslis

aslis

HavaPersonel.Com
Merhabalar kabin memurluğu için miydi acaba ? Eğer öyleyse ilan ne zaman açıldı bilgi verebilir misiniz ilanlar kapalı görünüyordu sitede

E

Ernky

HavaPersonel.Com
Ben alanlardanım. Zaten geçtiğimiz aşamalara ikinci defa girmemiz ne kadar mantıklı bilemedim..
Bende aynı maili aldım. İkinci defa aynı sözlü mülakata girmek garip geldi ve tedirgin edici geldi. İlk defa böyle bir duruma şahit oluyorum.

E

Ernky

HavaPersonel.Com
Acaba sadece İngilizcemizin geçen zaman içerisinde körelip körelmediğini mi teyit etmek amaç veya seviyeye göre bir sınıf mı oluşturmak? Çünkü ortada mülakat anlamında hakedilmiş bir süreç var.

B

birdy

HavaPersonel.Com
Bende aynı maili aldım. İkinci defa aynı sözlü mülakata girmek garip geldi ve tedirgin edici geldi. İlk defa böyle bir duruma şahit oluyorum.
Siz İngilizce sözlü mülakata girdiğiniz zaman acaba sınırda mı geçmiştiniz? Sınırda geçenleri tekrardan test etmek amacıyla mı çağırıyorlar acaba? Yoksa dediğiniz gibi sınıf oluşturmak amacıyla da olabilir. Ama mail’de “kriterlerimize uygunluğunu teyit edeceğiz.” denilmiş. Tekrardan elenilebilir bir aşama mı bu acaba?

E

Ernky

HavaPersonel.Com
Siz İngilizce sözlü mülakata girdiğiniz zaman acaba sınırda mı geçmiştiniz? Sınırda geçenleri tekrardan test etmek amacıyla mı çağırıyorlar acaba? Yoksa dediğiniz gibi sınıf oluşturmak amacıyla da olabilir. Ama mail’de “kriterlerimize uygunluğunu teyit edeceğiz.” denilmiş. Tekrardan elenilebilir bir aşama mı bu acaba?
Sınırda geçtim ama sizede aynı mail gelmiş sizde mi sınırda geçtiniz acaba ? Şimdi acaba hala bu sınırda veya üzerinde mi yoksa altında mı bunun teyidi mi olacak yoksa ekstra bir eleme gereğimi duyuyorlar

B

birdy

HavaPersonel.Com
Sınırda geçtim ama sizede aynı mail gelmiş sizde mi sınırda geçtiniz acaba ? Şimdi acaba hala bu sınırda veya üzerinde mi yoksa altında mı bunun teyidi mi olacak yoksa ekstra bir eleme gereğimi duyuyorlar
Ben de sınırda geçmiştim.. Sınırda geçenlerin güncel İngilizce konuşmasına bakılacaktır diye düşünüyorum, ona göre bir eleme yapılacağını düşünüyorum.. Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun

E

Ernky

HavaPersonel.Com
Ben de sınırda geçmiştim.. Sınırda geçenlerin güncel İngilizce konuşmasına bakılacaktır diye düşünüyorum, ona göre bir eleme yapılacağını düşünüyorum.. Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun
Hayırlısı olsun 🙏

L

Layla10

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bende mail aldım dün ama sınırda geçtiğinizi nerden biliyorsunuz ben bilmiyorum sınırda mı geçtim nasıl geçtim

E

Ernky

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bende mail aldım dün ama sınırda geçtiğinizi nerden biliyorsunuz ben bilmiyorum sınırda mı geçtim nasıl geçtim
Bana kurul aşamasında dile getirmişlerdi, oradan biliyorum.

L

Layla10

HavaPersonel.Com
Merhabalar kabin memurluğu için miydi acaba ? Eğer öyleyse ilan ne zaman açıldı bilgi verebilir misiniz ilanlar kapalı görünüyordu sitede
Biz geçen sene girenlerdeniz yani aralık ocak ayında… Şuan güncel olarak ilan yok.

L

Layla10

HavaPersonel.Com
Biz geçen sene girenlerdeniz yani aralık ocak ayında… Şuan güncel olarak ilan yok.

ucanucak

ucanucak

HavaPersonel.Com
bu maili alanlar kurulda falan mı elendi?

B

birdy

HavaPersonel.Com
bu maili alanlar kurulda falan mı elendi?
Hayır kuruldan geçtik, son aşama olarak sanırım adayların güncel İngilizce seviyesini tespit etmek amacıyla bu aşamanın yapılacağını düşünüyorum.

R

ropyast

HavaPersonel.Com
Tüm sağlık maili bekleyen arkadaşlara gitmiş. İngilizce puanı fark etmeksizin. Yeni ilan açılmasa idi elemek için yapıldığını düşünüyordum lakin yeni ilan açıldıktan sonra uzun zaman geçtiği ve belki de prosedür gereği yapıldığını düşünüyorum. Umarım sonu güzel olacak bu kadar beklemenin.

ucanucak

ucanucak

HavaPersonel.Com
siz ne zamandır bekliyorsunuz ki? onu anlamadım :O aylardır sonucu mu bekliyodunuz

L

Layla10

HavaPersonel.Com
Tüm sağlık maili bekleyen arkadaşlara gitmiş. İngilizce puanı fark etmeksizin. Yeni ilan açılmasa idi elemek için yapıldığını düşünüyordum lakin yeni ilan açıldıktan sonra uzun zaman geçtiği ve belki de prosedür gereği yapıldığını düşünüyorum. Umarım sonu güzel olacak bu kadar beklemenin.
Yalnız şöyle bir şey var mailde “başarılı olmanız halinde iş teklifi” diyor. Neyse artık hepimiz için hayırlısı olsun sonu güzel olsun gerçekten çok bekledik…

E

Ernky

HavaPersonel.Com
Yalnız şöyle bir şey var mailde “başarılı olmanız halinde iş teklifi” diyor. Neyse artık hepimiz için hayırlısı olsun sonu güzel olsun gerçekten çok bekledik…
O da şöyle bence ; o dönemde sözlü mülakatta onay verdiğimiz seviyede mi değil mi onun tespiti.

R

ropyast

HavaPersonel.Com
Merhabalar Sayın @admin

Biz uzun zamandır İngilizce ve Türkçe kuruldan geçip sadece sağlık bekliyorduk. Sonrasında tekrardan İngilizce sözlü sınavına girmemiz için davet aldık. İkinci kez girdiğimiz için extra bir kasma, zorlama gibi ya da tam tersi olarak zaten bu kişiler uzun zamandır beklemektedir ve de Türkçe kuruldan da zaten geçmişler gibi bakıp bir fazladan zorlamama durumu olur mu? Hiç daha önce böyle bir durumda kalmış olan kişi bilginiz var mıdır?

Teşekkür ederim. @admin

Konuyu okuyanlar;