Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
14 şubatta ingilizce sözlü mülakata girdim geçmiştim ama geri dönüş olmadı hala ama bazı kişileri gelmiş mail nereden ulaşabilirim ya da ne yapmam gerek
14 şubatta ingilizce sözlü mülakata girdim geçmiştim ama geri dönüş olmadı hala ama bazı kişileri gelmiş mail nereden ulaşabilirim ya da ne yapmam gerek
ben 12 şubatta ingilizce sözlü mülakattan geçtim, 1 ay süre vermişlerdi genel kurul için hala bir dönüş yapılmadı ? kimlere dönüş yapılmış anlamadım tam olarak orasını?
ben 12 şubatta ingilizce sözlü mülakattan geçtim, 1 ay süre vermişlerdi genel kurul için hala bir dönüş yapılmadı ? kimlere dönüş yapılmış anlamadım tam olarak orasını?
sen benden 2 gün sonra girmene rağmen sana dönüş yapmışlar bana kurul mülakatı için herhangi bir mail hala gelmedi, neye göre ilerliyorlar anlamış değilim
sen benden 2 gün sonra girmene rağmen sana dönüş yapmışlar bana kurul mülakatı için herhangi bir mail hala gelmedi, neye göre ilerliyorlar anlamış değilim
12 şubatta ingilizceden geçmiştim 1 ay içinde davet geleceğini belirttiler ancak hala davet gelmedi. Konuyla ilgili bilgisi olan veya mail atan var mı?
Muhammet merhaba bende aynı şekilde ayın 14’ünde İngilizce kurula girdim olumluydu 28’inde Türkçe kurula girdim çok güzel geçmesine rağmen elendim sende durumlar nasıl mail aldın mı
Muhammet merhaba bende aynı şekilde ayın 14’ünde İngilizce kurula girdim olumluydu 28’inde Türkçe kurula girdim çok güzel geçmesine rağmen elendim sende durumlar nasıl mail aldın mı
aynı şekilde bende elendim bilmiyorum acaba mesleğim yüzünden mi yoksa gerçekten de ilkte deniyorlar mı çünkü çoğu kişi ikincisinde geçmiş ben anlam veremedim cidden yani evet ben ilk defa girdim ve kurula kadar kaldım bu da bir başarı fakat bilmiyorum yani tam olarak ne dememizi istiyorlar çoğu kişinin iyi geçmesine rağmen olumsuz dönüş aldıklarını duydum hayırlısı diyelim geçmiş olsun sana da sende mi ilk defa girdin
Ben kabin okuyordum ilk deneyimimdi ama çok güzel geçmişti mülakatım bizi zaten şans eseri sona bıraktılar kontenjan doldu bizle beraber giren bi arkadaşımda elendi ama en başta giren arkadaşım şu an uçuşu başladı bilmiyorum bir şey demek istemiyorum
Ben kabin okuyordum ilk deneyimimdi ama çok güzel geçmişti mülakatım bizi zaten şans eseri sona bıraktılar kontenjan doldu bizle beraber giren bi arkadaşımda elendi ama en başta giren arkadaşım şu an uçuşu başladı bilmiyorum bir şey demek istemiyorum
evet bazı kişilere erken bazı kişilere geç cevap vermeleri bilmiyorum neye göre belirleniyor ama böyle bir sistemin olması cidden çok saçma ve herkes gibi bizde bekledik tam tamına 2.5 ay bir iş için yani cidden bende bir şey diyemiyorum umarım güzel şeyler olur ikinci denemede umarım güzel şeyler olur hadi hayırlısı