PEGASUS Pegasus Kabin Memuru Mülakat

• Konbuyu başlatan bnymnblgnn
  • Başlangıç tarihi
B

bnymnblgnn

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar yarın ilk mülakata çağırıldım fakat aklımda bazı sorular var, birincisi sakal bıyığı kurul mülakatında kesmeyi düşünüyorum yarınki mülakat için kesmeme gerek var mı? İkincisi genel yetenek ve ingilizce sınavı kolay mı oluyor zor mu. Şimdiden teşekkürler

Ş

şipl

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
sınava girecekseniz kesmeyin ve günlük giyiyin. kurulsa sakal saç kesilecek ve takım giyilecek

B

bnymnblgnn

HavaPersonel.Com
sınava girecekseniz kesmeyin ve günlük giyiyin. kurulsa sakal saç kesilecek ve takım giyilecek
teşekkür ederim peki sınavlara bazıları çok kolay diyor bazıları ise zor, sizce sınavların zorluk derecesi nedir

B

Busbs34

HavaPersonel.Com
Merhaba bende 30 unda çağrıldım sabah 9 da, ilk aşamam olucak kabin memurluğu pozisyonu için, zorluk derecesini bende düşünüyorum açıkcası umarım herkesin gönlünce geçer..

M

MrFly

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Merhaba bende 30 unda çağrıldım sabah 9 da, ilk aşamam olucak kabin memurluğu pozisyonu için, zorluk derecesini bende düşünüyorum açıkcası umarım herkesin gönlünce geçer..
Hangi base için ?
Ayt mi Saw mı ?

A

Angelezgi

HavaPersonel.Com
Merhaba genel yetenek ve ingilizce sınavından mail aldınız mı

Konuyu okuyanlar;