Pegasus Kabin Memuru İlanından Dönüş Olmayanlar Kulübü

soldai

HavaPersonel.Com
Merhaba, başlıktaki kulübün başkanı olarak acaba sadece bende mi bu sorun var diye merak ediyorum. İlan açıldığı gibi başvurdum. 24 yaşındayım ve İngilizce öğretmeniyim B2-C1 seviyesinde İngilizce becerilerim var. Askerliğimi de yaptım ancak herhangi bir dönüş sağlanmadı. Başvuru görüntülenmemiş bile. İlan için beklemem saçma mı olur bu saatten sonra? Bilgisi olanlar lütfen aydınlatsın. Teşekkür ederim.

dampkring

HavaPersonel.Com
Selam aynı durumdayız İngilizce öğretmeniyim ve 26 yaşındayım başvuru görüntülenmemiş :) Bu saatten sonra dönüş olmaz bence.

Meb

HavaPersonel.Com
Merhaba, başlıktaki kulübün başkanı olarak acaba sadece bende mi bu sorun var diye merak ediyorum. İlan açıldığı gibi başvurdum. 24 yaşındayım ve İngilizce öğretmeniyim B2-C1 seviyesinde İngilizce becerilerim var. Askerliğimi de yaptım ancak herhangi bir dönüş sağlanmadı. Başvuru görüntülenmemiş bile. İlan için beklemem saçma mı olur bu saatten sonra? Bilgisi olanlar lütfen aydınlatsın. Teşekkür ederim.
Cv filtresinden geçmek gerekiyor bildiğim kadarıyla. Cvnizi gerekli ve tam doldurgunuzdan emin olun. Bir de ihtiyaca göre bakılıyor o cvler havuzda toplanıyor diye duydum ben. Benim de görüntüleme almadı beklemedeyim

soldai

HavaPersonel.Com
Cv filtresinden geçmek gerekiyor bildiğim kadarıyla. Cvnizi gerekli ve tam doldurgunuzdan emin olun. Bir de ihtiyaca göre bakılıyor o cvler havuzda toplanıyor diye duydum ben. Benim de görüntüleme almadı beklemedeyim
Cv full dolu. Yabancı dil, ön yazı msbden ******** vs... Ancak artık önemli değil güzel bir iş teklifi aldım.

• Like
Tepkiler: Meb

personeladay123

HavaPersonel.Com
Kulüp hayırlı olsun , zaruri bir ihtiyaçtı. Cv doluluğu vb. durumuna kesinlikle inanmıyorum. Yaptıkları filtreleme işlemi hatalı büyük ihtimalle.

bakiifurkann

HavaPersonel.Com
Ben her gün görüntülenme alıyorum yaklaşık 1 aydır fakat hala bir dönüş yok sizce neden olabilir?

Ayseglll

HavaPersonel.Com
Benimde özgeçmişim 26 aralıkta görüntülenmiş dönüş olur mu sizce? Mail de attım link yolladılar açılmıyor nasıl iletişim kuracağım onu anlamadım sitede yok ki ilan kariyer nette var

soldai

HavaPersonel.Com
Benimde özgeçmişim 26 aralıkta görüntülenmiş dönüş olur mu sizce? Mail de attım link yolladılar açılmıyor nasıl iletişim kuracağım onu anlamadım sitede yok ki ilan kariyer nette var
Benim de 27 aralıkta görüntülemem vardı. Bugün dönüş aldım. Bir kontrol et maili istersen.

Konuyu okuyanlar;