Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru
14 Şub 2025
56
11
5
Az önce mail aldım sözlü mülakat değil ama yazılı nasıl olduğu veya zorluğu hakkında bilgisi olan var mı

Oldu baya haziran gibi sanırım
Ben ilk gün başvurmuştum, yanıt yok, şimdi işgillendim açıkçası.

Acaba yeniden başvurmak falan mı gerekiyor ki, bir karışıklık falan mı oldu da cvleri görmüyorlar mı? Yani ilan açıldığı vakit aşırı çok başvuru olmuştur, yoğunluktan ötürü site server falan hata mata yapıp da bir şekilde sorun etmiş olmasın?

Acaba yeniden başvurmak falan mı gerekiyor ki, bir karışıklık falan mı oldu da cvleri görmüyorlar mı? Yani ilan açıldığı vakit aşırı çok başvuru olmuştur, yoğunluktan ötürü site server falan hata mata yapıp da bir şekilde sorun etmiş olmasın?
Ben de ilk gün başvurdum öyle çok ilgilenmedim açıkçası hatta hata falan vermişti tekrar başladım şimdi dönüş oldu şans tamamen size de sıra gelir thy de aynı şekilde işliyor.

• Like
Tepkiler: yusuftuftuf

Ben de 15 temmuzda başvurmuştum ve dönüş yok. Ağustos gibi mail attım Pegasus’a ve sürecin kademeli olarak ilerlediğini, başvurumun kendilerine ulaştığını yazdılar.

• Like
Tepkiler: sema öztürk
thy'de aynı işlediğini sanmıyorum. ilanın açıldığı ilk gün başvuran tüm adayların süreci aynı anda başlatılıyor. oysaki pegasusa 2 ay önce başvuran biri hala yanıt bekliyor,diğer adaylar çoktan sürece başladığı halde.
Ben de ilk gün başvurdum öyle çok ilgilenmedim açıkçası hatta hata falan vermişti tekrar başladım şimdi dönüş oldu şans tamamen size de sıra gelir thy de aynı şekilde işliyor.

• Like
Tepkiler: Üye silindi 4158

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.