PEGASUS Pegasus Kabin Memuru Dönüşü Hakkında

• Konbuyu başlatan Mertsvs
  • Başlangıç tarihi
M

Mertsvs

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Arkadaşlar çevremde başvuru yapan kimse geri dönüş almadı henüz buna ben de dahilim. Başvuru yapıpta görüşmeye çağrılan var mı eğer çağrıldıysa hangi tarihte başvuru yaptı acaba ben yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaya başlıyorum

B

Bariscanyavuz

Arkadaşlar çevremde başvuru yapan kimse geri dönüş almadı henüz buna ben de dahilim. Başvuru yapıpta görüşmeye çağrılan var mı eğer çağrıldıysa hangi tarihte başvuru yaptı acaba ben yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaya başlıyorum
Çoktan eğitime başlayanlar var muhtemelen şuan işe bile başlamışlardır gelmediyse havuzda tutulup cv’ler bir sonra ki alımda falan çağırılabilirler. Eylül de başvurdum geçen sene anında görüp sınava çağırdılar bu sene cv’ye bakmadılar bile daha.

M

Mertsvs

Çoktan eğitime başlayanlar var muhtemelen şuan işe bile başlamışlardır gelmediyse havuzda tutulup cv’ler bir sonra ki alımda falan çağırılabilirler. Eylül de başvurdum geçen sene anında görüp sınava çağırdılar bu sene cv’ye bakmadılar bile daha.
Bilgi sahibi iseniz şunu sormak istiyorum. Herkes kabin memuru sektöründe acemi sonuçta neye göre çağrılıyor insanlar bilmediğim bir nokta falan mı var benim

B

Bariscanyavuz

Bilgi sahibi iseniz şunu sormak istiyorum. Herkes kabin memuru sektöründe acemi sonuçta neye göre çağrılıyor insanlar bilmediğim bir nokta falan mı var benim
Kariyer.net de pegasusun bi filtreleme sistemi varmış adayları seçerken. Geçen sene bende çağrılmıştım aynı cv ile ancak bu sene cv görüntülenmesi bile almadım üstelik ilan açıldıktan 15-20 dk sonra başvurmama rağmen. O filtreleme sistemi ile uygun bir profil varsa çağırılıyor adaylar. Çok kişinin başvurması da bizim çağırılmama ihtimalimizi arttırıyor tabi herkesi aynı anda sınava almaları imkansız sonraki döneme kaydırılmış olabiliriz.

airwaylover

airwaylover

HavaPersonel.Com
Benim cv görüntülememden 2 hafta sonra 1. Aşama maili geldi. Yalnız ben boy sınırının 3 cm altındayım görüşmeye gitmeli miyim?

A

A.B.

Gidin bence. Hangi base işin acaba

airwaylover

airwaylover

HavaPersonel.Com
Az önce sağlık ocağında ölçtürdüm 164 müşüm, sınır 170 😭

Konuyu okuyanlar;