PEGASUS Pegasus Kabin Memuru Alımı

• Konbuyu başlatan enesozturk
  • Başlangıç tarihi
E

enesozturk

HavaPersonel.Com
Herkese merhaba. Pegasus kabin memuru ilanı için başvuru yapmıştım. Başvurumu 3 kere görüntülediler fakat herhangi bir dönüş yapmadılar. Şuanda da kabin ilanını kaldırdılar ve alıma ara verildiğini söylemişler bazılarına. Tekrardan alım için ilan açarlar mı birde nisan ayında TK kabin için alim yapicak diyorlar belki o zaman rekabet olması adına açarlar mi ya da. Diğer havayolları da aynı şekilde.

C

cleverman6

HavaPersonel.Com
Benimde bu konuyla bağlantılı bir sorum var, kalite, çalışana değer, maaş ve yan haklar özellikle bu konularda Pegasus mu daha iyi yoksa Sun Express mi detaylı bilgi sahipleri yanıtlarsa sevinirim

N

napolyonbonapart

HavaPersonel.Com
kabin için en avantajlı şirket thy sonrasında sunexpress

N

napolyonbonapart

HavaPersonel.Com
Herkese merhaba. Pegasus kabin memuru ilanı için başvuru yapmıştım. Başvurumu 3 kere görüntülediler fakat herhangi bir dönüş yapmadılar. Şuanda da kabin ilanını kaldırdılar ve alıma ara verildiğini söylemişler bazılarına. Tekrardan alım için ilan açarlar mı birde nisan ayında TK kabin için alim yapicak diyorlar belki o zaman rekabet olması adına açarlar mi ya da. Diğer havayolları da aynı şekilde.
bunların sağı solu belli olmuyor unutursun aklından çıkar sonra pat diye davet maili atarlar :)

F

flying_

HavaPersonel.Com
4 martta kuruldan olumlu mail geldi. Ve benden mevcut ikametgagimı ve ne zaman taşınabilecegimi içeren metin yazmamı istediler. Bende taşındım yeni ikametgagimı attım hala dönüş yapmadılar.

E

enesozturk

HavaPersonel.Com
4 martta kuruldan olumlu mail geldi. Ve benden mevcut ikametgagimı ve ne zaman taşınabilecegimi içeren metin yazmamı istediler. Bende taşındım yeni ikametgagimı attım hala dönüş yapmadılar.
Merhaba, alımlar devam ediyor mu hâlâ? Benim başvurumu da 3 kere görüntülediler fakat herhangi bir dönüş yapmadılar.

F

flying_

HavaPersonel.Com
Alımlar ile ilgili bir bilgim yok ama ben kurula genel müdürlüğe gittiğimde girişte cv sini görüntülediğini ancak mail gelmedi yönünde isyan edıyordu.insan kaynakları lütfen bekleyin dedi

E

enesozturk

HavaPersonel.Com
Alımlar ile ilgili bir bilgim yok ama ben kurula genel müdürlüğe gittiğimde girişte cv sini görüntülediğini ancak mail gelmedi yönünde isyan edıyordu.insan kaynakları lütfen bekleyin dedi
Bekleyelim bekleyelim nereye kadar 24 ocakta görüntülediler o günden beri Çıt yok. Neyse teşekkürler bilgi için en azından yine dönüş için umut varmış hâlâ 😊

admin

admin

Admin
Moderatör
Şu an açık ilanı yok arkadaşlar. Ancak yakın zamanda açılmasını bekliyorum.

F

flying_

HavaPersonel.Com
Eğitim tarihleri hakkında bilginiz var mı? Şimdiden teşekkür ederim
28 martta girdiği kurul mülakatta sonuç mailleri geldi. Ve Ondan önceki 20 şubattaki kuruldan beridir eğitim tarihi beklemekteyim bilgisi olan yardımcı olabilir misiniz?

R

ropyast

HavaPersonel.Com
Selamlar,

Bana da aynı tarihte olumlu geldi. Hala bir dönüş yok ref. attık bekliyoruz.

Siz sağlık aldınız mı? @flying_

R

ropyast

HavaPersonel.Com
Kaç ay önceden alsak oluyor ki ben de alsam olur mu o zaman? @flying_

E

enesozturk

HavaPersonel.Com
Bir gelişme var mi sizde geri dönüş vs. Birde İK mail adresi olan varmi acaba iletişime geçeceğim.

H

HCanATAM

HavaPersonel.Com
Ben ingilizce mulakata bile hala davet edilmedim bu normal mi ?

F

flightattendantt

HavaPersonel.Com
ben kurul mulakatina girmedim mail attim iki gun once ise alim takvimi belli olunca donus yapacagiz dediler

Konuyu okuyanlar;