Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu

80slullaby

Üye
18 Mar 2025
20
3
0
Pegasus tecrübesiz kabin memurluğuna başvurmuştum temmuzda süreç ne zaman başlatılır ingilizce sınavı ne zaman atılır bir bilginiz var mı

bende pegasusa 10 ağustosta başvurmuştum. Hala bir haber almadım instagramdan takip ettiğim kanallarda pegasustan hızlı haber alanlarda olmuş sizlerde durum nasıl?

bende pegasusa 10 ağustosta başvurmuştum. Hala bir haber almadım instagramdan takip ettiğim kanallarda pegasustan hızlı haber alanlarda olmuş sizlerde durum nasıl?
ben 11 ağustosta başvurdum 2 hafta sonrası için mail geldi bugün bence sabretmeye devam edin yavaş yavaş cv'den geçenlere gönderiyorlardır

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.