Pozisyon veya İlan Adı
Pegasus
21 Ara 2023
75
9
35
Merhaba arkadaşlar, geçen sene kurul mülakatında 2 defa elenmiştim. Mailde de 2 kereden fazla kurul aşamasında elenen tekrar değerlendirilmeyecek yazıyordu. Ben bu sene tekrar başvuru yaptım 11 temmuzda, davet gelmedi ama gelme ihtimali var mıdır sizce? Aranızda 2'den fazla sürece dahil olup işe alınan var mı?

Merhaba arkadaşlar, geçen sene kurul mülakatında 2 defa elenmiştim. Mailde de 2 kereden fazla kurul aşamasında elenen tekrar değerlendirilmeyecek yazıyordu. Ben bu sene tekrar başvuru yaptım 11 temmuzda, davet gelmedi ama gelme ihtimali var mıdır sizce? Aranızda 2'den fazla sürece dahil olup işe alınan var mı?
Bu konuda yapılan sunumda bu belirtilmişti daha geçen hafta falan. Yani tekrar değerlendirilmeye alınacağınızı sanmıyorum maalesef. Yine de mail atabilirsiniz bence bir şey kaybetmezsiniz

pegasusta hekim sistemi var mı peki kendi bilgisayarlarından kod gönderip bakıyolarmış diyor bazı forumdaki arkadaşlar ama ön muayeneye katılan arkadaşlardan biri söyleyebilir mi tam olarak nasıl bakılıyor e nabıza telefondan mı yoksa kendi bilgisayar sistemleri mi ?
sevgiler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.