Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Hepiniz için hayırlı olsun çok mutlu oldum alımların başlamasına mutlaka geri mail atın başka güne dönüş sağlıyorlar

• Like
Tepkiler: Melomelomm
Umarım çok teşekkür ederim ☺️ istanbula gidip mülakata katılmak pek sorun değilde sonrası benim için sıkıntı maalesef. Umarım tgs olur şuan daha mantıklı. Evet ben katılmıştım bi önceki alımına antalya base için. Fakat ingilizce mülakatta elenmiştim çok basitti aslında ben süreci doğru yürütemedim çok stres olup paniklediğim için elendim. Benim bölümüm bilgisayarla ilgili olduğu için bana teknolojiye yönelik sorular sormuştu ai kullanıyor musun ingilizceni nasıl geliştiriyorsun hangi uygulamayı kullanıyosun tarzı basit sorulardı 🥰
Umarım Tgs bize dönüş yapar 🙏🏻🌸🌸 bilgi için çok teşekkür ederim. İngilizce mülakatta heyecan çok normal ama olabildiğince mülakata girip deneyim kazanmak çok önemli 💖 yine başka bir mülakat tarihi atılırsa haberleşelim lütfen. Bu arada geçen sene pegasus mülakat süresi tek güne düşürmüştü bir keresinde keşke yine öyle yapsalar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.