PEGASUS Pegasus kabin memurluğu ingilizce sözlü sınavı

• Konbuyu başlatan ebrus
  • Başlangıç tarihi
E

ebrus

HavaPersonel.Com
arkadaşlar 01.02.2024 tarihinde yapılacak olan İngilizce sınavına davet aldım. ama aynı tarihte okulda sınavım olduğu için gidemeyeceğim. pegasusa mail attım durumuma dair ama geri dönmediler. bu durumda ne yapabilirim bilginiz var mı ?

A

ahmetunal13

HavaPersonel.Com
Pegasus Kabin Memurluğu İngilizce Sözlü Mülakatı adıyla bir konu açılsa, mail alanlar, ne zamana mail aldıklarını vs paylaşsak güzel olur.

A

ahmetunal13

HavaPersonel.Com
Hanımefendinin sorusuna özel olduğunu düşündüm. Ben mail bekliyorum, benim gibi mail bekleyen arkadaşları bulmak istemiştim.

E

ebrus

HavaPersonel.Com
Pegasus Kabin Memurluğu İngilizce Sözlü Mülakatı adıyla bir konu açılsa, mail alanlar, ne zamana mail aldıklarını vs paylaşsak güzel olur.
bana ingilizce sözlü mülakat maili yazılı sınava girdikten sonraki akşam geldi. okulda sınavım olduğu için ileri bir tarihe yeniden mail attılar. 7 Şubat'taki ingilizce sözlü mülakatına davet ettiler.

A

ahmetunal13

HavaPersonel.Com
bana ingilizce sözlü mülakat maili yazılı sınava girdikten sonraki akşam geldi. okulda sınavım olduğu için ileri bir tarihe yeniden mail attılar. 7 Şubat'taki ingilizce sözlü mülakatına davet ettiler.
Mail attığınızdan ne kadar süre sonra dönüş sağladılar acaba ? Bende mail attım ancak henüz dönüş alamadım da o yüzden soruyorum. Tekrar bir mail mi atsam ya da ulaşabileceğim bir telefon numarası var mı biliyor musunuz ? Teşekkürler bilgi için :)

P

Pytolemy

HavaPersonel.Com
Bu hafta için sınav maili alan arkadaşlar hangi gün için çağırıldı bilgi verebilir misiniz?

A

ahmetunal13

HavaPersonel.Com
Mail attığınızdan ne kadar süre sonra dönüş sağladılar acaba ? Bende mail attım ancak henüz dönüş alamadım da o yüzden soruyorum. Tekrar bir mail mi atsam ya da ulaşabileceğim bir telefon numarası var mı biliyor musunuz ? Teşekkürler bilgi için :)
Bana dönüş geldi, planlamalar devam ediyormuş, dönüş yapacaklarmış. Beklemeye devam :)

Konuyu okuyanlar;