merhabalar , Pegasus kabin memurluğu alım sürecim başladı boy kilo aşamasında esneklik sağlanıyor mu kilo fazlam var. Belirli bir süre tanınıyor mu yoksa direkt eleniyor muyuz bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Hayır sağlanmıyor ben 23,9 vücut kitle indeksi ile sınırda geçtim kilo almayan dendi. Vücut kitle indeksine göre uyumlu olmayanlar elendi eğer kilo verirseniz maille dönüş atabilirsiniz istenilen kiloya geldim diyemerhabalar , Pegasus kabin memurluğu alım sürecim başladı boy kilo aşamasında esneklik sağlanıyor mu kilo fazlam var. Belirli bir süre tanınıyor mu yoksa direkt eleniyor muyuz bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Hangi endeksler arasında olması lazım? Bir de o attığım maili kaâle alacaklarını sanmıyorumHayır sağlanmıyor ben 23,9 vücut kitle indeksi ile sınırda geçtim kilo almayan dendi. Vücut kitle indeksine göre uyumlu olmayanlar elendi eğer kilo verirseniz maille dönüş atabilirsiniz istenilen kiloya geldim diye
merhabalar , Pegasus kabin memurluğu alım sürecim başladı boy kilo aşamasında esneklik sağlanıyor mu kilo fazlam var. Belirli bir süre tanınıyor mu yoksa direkt eleniyor muyuz bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Seminerde öyle dendi yani bmi karşılığında değilseniz süreciniz sonlanıyor fakat maille dönüş sağlayabilirsiniz dediler ama kaale alınıyor mu bi fikrim yok, Pegasusun erkekler için olan vücut kitle indeksi şartlarını araştırsın kadınlar için sınır 24 ama erkekleri hatırlayamadım maalesefHangi endeksler arasında olması lazım? Bir de o attığım maili kaâle alacaklarını sanmıyorum
18.2'yi kabul ederler mi bayan için?Seminerde öyle dendi yani bmi karşılığında değilseniz süreciniz sonlanıyor fakat maille dönüş sağlayabilirsiniz dediler ama kaale alınıyor mu bi fikrim yok, Pegasusun erkekler için olan vücut kitle indeksi şartlarını araştırsın kadınlar için sınır 24 ama erkekleri hatırlayamadım maalesef
Geçen hafta perşembe attılar 20 kasım perşembe günü çağırdılar sabiha base içinmerhaba, size ne zaman için mülakat tarihi verdiler ve mail ne zaman geldi? iyi akşamlar umarım başarıyla geçersiniz.
18.2'yi kabul ederler mi bayan için?
Tamamdır teşekkürrlerSeminerde öyle dendi yani bmi karşılığında değilseniz süreciniz sonlanıyor fakat maille dönüş sağlayabilirsiniz dediler ama kaale alınıyor mu bi fikrim yok, Pegasusun erkekler için olan vücut kitle indeksi şartlarını araştırsın kadınlar için sınır 24 ama erkekleri hatırlayamadım maalesef
Evet kabul edilir bu arada siz sanırım bayadir Pegasustan dönüş bekliyorsunuz fakat böyle gerçekten büyük bir topluluk var dönüş gelmeyen ayrıca pgs kurulları bazen beklenmedik olabiliyor18.2'yi kabul ederler mi bayan için?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.