Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
17 Kas 2025
13
1
0
Meslek
Yer Hizmetleri
merhabalar , Pegasus kabin memurluğu alım sürecim başladı boy kilo aşamasında esneklik sağlanıyor mu kilo fazlam var. Belirli bir süre tanınıyor mu yoksa direkt eleniyor muyuz bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

merhabalar , Pegasus kabin memurluğu alım sürecim başladı boy kilo aşamasında esneklik sağlanıyor mu kilo fazlam var. Belirli bir süre tanınıyor mu yoksa direkt eleniyor muyuz bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Hayır sağlanmıyor ben 23,9 vücut kitle indeksi ile sınırda geçtim kilo almayan dendi. Vücut kitle indeksine göre uyumlu olmayanlar elendi eğer kilo verirseniz maille dönüş atabilirsiniz istenilen kiloya geldim diye

Hayır sağlanmıyor ben 23,9 vücut kitle indeksi ile sınırda geçtim kilo almayan dendi. Vücut kitle indeksine göre uyumlu olmayanlar elendi eğer kilo verirseniz maille dönüş atabilirsiniz istenilen kiloya geldim diye
Hangi endeksler arasında olması lazım? Bir de o attığım maili kaâle alacaklarını sanmıyorum

merhaba, size ne zaman için mülakat tarihi verdiler ve mail ne zaman geldi? iyi akşamlar umarım başarıyla geçersiniz.

Hangi endeksler arasında olması lazım? Bir de o attığım maili kaâle alacaklarını sanmıyorum
Seminerde öyle dendi yani bmi karşılığında değilseniz süreciniz sonlanıyor fakat maille dönüş sağlayabilirsiniz dediler ama kaale alınıyor mu bi fikrim yok, Pegasusun erkekler için olan vücut kitle indeksi şartlarını araştırsın kadınlar için sınır 24 ama erkekleri hatırlayamadım maalesef

Seminerde öyle dendi yani bmi karşılığında değilseniz süreciniz sonlanıyor fakat maille dönüş sağlayabilirsiniz dediler ama kaale alınıyor mu bi fikrim yok, Pegasusun erkekler için olan vücut kitle indeksi şartlarını araştırsın kadınlar için sınır 24 ama erkekleri hatırlayamadım maalesef
18.2'yi kabul ederler mi bayan için?

18.2'yi kabul ederler mi bayan için?
Evet kabul edilir bu arada siz sanırım bayadir Pegasustan dönüş bekliyorsunuz fakat böyle gerçekten büyük bir topluluk var dönüş gelmeyen ayrıca pgs kurulları bazen beklenmedik olabiliyor:( Thyden aynı dönemde geçen arkadaşım pgs de elendi, bölüm birincisi arkadaşım pgs de elendi, kabinden mezun arkadaşımı 3 ilanda da çağırmadılar. Yani eğer uzun süredir buna odaklandıysanız size önerim diğer şirketleri de değerlendirin, beni yanlış anlamayın lütfen ekstra planınız olsun pgs harici bunun için eklemek istedim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.