PEGASUS Pegasus Kabin Geri Dönüş Alanlar

• Konbuyu başlatan Justaviation
  • Başlangıç tarihi
J

Justaviation

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Geri dönüş alan var mı benim başvurum hala iletildi olarak gözüküyor ilan açıldığı gün başvuru yapmama rağmen

T

tuğbakgn

Özgeçmiş görüntülenmeden nasıl anlayacaklar ki
inanın ki hiç bilmiyorum neye göre karar veriyorlar, ben de bekliyorum hep kulaktan dolma şeyler duyuyoruz dediğim gibi bana da arkadaş söylemişti

T

toprakkk

Özgeçmiş görüntülenmeden nasıl anlayacaklar ki
şirketlerin cv filtresi varmış ve o filtreden geçemeyenlerin cv’si görüntülenmiyormuş filtreyi geçmek için cv’me her kriteri ekledim ön yazı yazdim ama maalesef geçen alımda da görüntülenmedi bu ilanda da 1 ay oldu hala yok size dönüldü mü?

T

tuğbakgn

şirketlerin cv filtresi varmış ve o filtreden geçemeyenlerin cv’si görüntülenmiyormuş filtreyi geçmek için cv’me her kriteri ekledim ön yazı yazdim ama maalesef geçen alımda da görüntülenmedi bu ilanda da 1 ay oldu hala yok size dönüldü mü?
benim de aynı durumda

M

moonlight1214

HavaPersonel.Com
Geri dönüşler hala devam ediyor mu? Başvuralı 1.5 ay oluyor

T

tuğbakgn

bunun için ücretli danışmanlık veren hocalar var alıp almamayı düşünüyorum
bence hiç girmeyin o işe, zaten öyle çok zor değil biraz ingilizce pratiği yaparsanız normal konuşurken diksiyonunuz iyiyse kurulda rahat olursunuz ben de düşündüm en başında ama hem pahalı hem gereksiz iyi ki de almamışım alsam da faydası olmayacaktı 2 3 hafta sonra mülakat daveti geldi zaten

J

Justaviation

bence hiç girmeyin o işe, zaten öyle çok zor değil biraz ingilizce pratiği yaparsanız normal konuşurken diksiyonunuz iyiyse kurulda rahat olursunuz ben de düşündüm en başında ama hem pahalı hem gereksiz iyi ki de almamışım alsam da faydası olmayacaktı 2 3 hafta sonra mülakat daveti geldi zaten
Geri dönüş yapıldı mı sana çağrıldın mı 🥰

A

asghem

HavaPersonel.Com
Bende hala dönüş bekliyorum daha da uzun sürecek mi? , mülakata çağrılan oldu mu ? Beklemek yordu tam işe başlayacaktım ki Eylül ayında kabin memuru ilan açılınca erteledim ve hazırlanmaya devam ettim . Dönüş alanlar bilgi verebilir mi neye göre çağrılıyoruz kendi mesleğimden memnun olmadığım için bu yola koyuldum umarım hayal olarak kalmaz jdjd

admin

admin

Admin
Moderatör
bunun için ücretli danışmanlık veren hocalar var alıp almamayı düşünüyorum
Ücretli cv düzenlemesi için eğer hizmet alacaksınız garanti de isteyin. Cv incelenmezse ve dönüş yapılmazsa para iadesi alın. İş arayan insanların yakalarından bir düşmediler.

T

toprakkk

Ücretli cv düzenlemesi için eğer hizmet alacaksınız garanti de isteyin. Cv incelenmezse ve dönüş yapılmazsa para iadesi alın. İş arayan insanların yakalarından bir düşmediler.
teşekkür ederim tavsiyeniz için🙏🏻

F

flyingcherry

HavaPersonel.Com
ben geçen sene birkaç firmaya başvurmuştum pegasus da dahil. görüntülemiş ve süreci başlatmak için genel müdürlüğe çağırıp bir tarih vermişlerdi. başka bir firmayı seçtiğim için ve aynı güne tarih aldığım için (diğer firmadan mülakat tarihi almıştım) gitmedim. bu sene tekrar pegasusa başvurdum ama henüz benim de CV'm görüntülenmemiş. süreç bu sene ekstradan yavaş işliyor olabilir

Konuyu okuyanlar;