J
Justaviation
Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Geri dönüş alan var mı benim başvurum hala iletildi olarak gözüküyor ilan açıldığı gün başvuru yapmama rağmen
benim de öyle gözüküyor neden acabaGeri dönüş alan var mı benim başvurum hala iletildi olarak gözüküyor ilan açıldığı gün başvuru yapmama rağmen
Arkadaşımın Özgeçmişi 5-6 gün önce görüntülenmişti bugün aranmış bilmiyorum neye göre seçiyorlarbenim de öyle gözüküyor neden acaba
bi arkadaşım da bana cv yeterli değilse dönüş olmuyor demiştiArkadaşımın Özgeçmişi 5-6 gün önce görüntülenmişti bugün aranmış bilmiyorum neye göre seçiyorlar
Özgeçmiş görüntülenmeden nasıl anlayacaklar kibi arkadaşım da bana cv yeterli değilse dönüş olmuyor demişti
inanın ki hiç bilmiyorum neye göre karar veriyorlar, ben de bekliyorum hep kulaktan dolma şeyler duyuyoruz dediğim gibi bana da arkadaş söylemiştiÖzgeçmiş görüntülenmeden nasıl anlayacaklar ki
şirketlerin cv filtresi varmış ve o filtreden geçemeyenlerin cv’si görüntülenmiyormuş filtreyi geçmek için cv’me her kriteri ekledim ön yazı yazdim ama maalesef geçen alımda da görüntülenmedi bu ilanda da 1 ay oldu hala yok size dönüldü mü?Özgeçmiş görüntülenmeden nasıl anlayacaklar ki
benim de aynı durumdaşirketlerin cv filtresi varmış ve o filtreden geçemeyenlerin cv’si görüntülenmiyormuş filtreyi geçmek için cv’me her kriteri ekledim ön yazı yazdim ama maalesef geçen alımda da görüntülenmedi bu ilanda da 1 ay oldu hala yok size dönüldü mü?
Bana da geri dönüş olmadı kafayı yicem artıkbenim de aynı durumda
bi hocaya sordum cv uygunluğuna göre dönüş yapıyorlar dediBana da geri dönüş olmadı kafayı yicem artık
bunun için ücretli danışmanlık veren hocalar var alıp almamayı düşünüyorumbi hocaya sordum cv uygunluğuna göre dönüş yapıyorlar dedi
bence hiç girmeyin o işe, zaten öyle çok zor değil biraz ingilizce pratiği yaparsanız normal konuşurken diksiyonunuz iyiyse kurulda rahat olursunuz ben de düşündüm en başında ama hem pahalı hem gereksiz iyi ki de almamışım alsam da faydası olmayacaktı 2 3 hafta sonra mülakat daveti geldi zatenbunun için ücretli danışmanlık veren hocalar var alıp almamayı düşünüyorum
Geri dönüş yapıldı mı sana çağrıldın mıbence hiç girmeyin o işe, zaten öyle çok zor değil biraz ingilizce pratiği yaparsanız normal konuşurken diksiyonunuz iyiyse kurulda rahat olursunuz ben de düşündüm en başında ama hem pahalı hem gereksiz iyi ki de almamışım alsam da faydası olmayacaktı 2 3 hafta sonra mülakat daveti geldi zaten
maalesef, thyden bahsetmiştim hâlâ bekliyorumGeri dönüş yapıldı mı sana çağrıldın mı![]()
Ücretli cv düzenlemesi için eğer hizmet alacaksınız garanti de isteyin. Cv incelenmezse ve dönüş yapılmazsa para iadesi alın. İş arayan insanların yakalarından bir düşmediler.bunun için ücretli danışmanlık veren hocalar var alıp almamayı düşünüyorum
teşekkür ederim tavsiyeniz içinÜcretli cv düzenlemesi için eğer hizmet alacaksınız garanti de isteyin. Cv incelenmezse ve dönüş yapılmazsa para iadesi alın. İş arayan insanların yakalarından bir düşmediler.