PEGASUS Pegasus Ingilizce Sözlü

• Konbuyu başlatan xhavacı
  • Başlangıç tarihi
X

xhavacı

HavaPersonel.Com
İngilizce sözlü mülakat deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz nasıl geçiyor mülakat, içeriği nasıldı?

X

xhavacı

HavaPersonel.Com
İngilizce sözlü mülakat deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz nasıl geçiyor mülakat, içeriği nasıldı? İngilizce sözlü den geçersek ardından hemen kurul mülakatı olacakmış.

B

birdy

HavaPersonel.Com
Ne zaman gireceksiniz acaba mülakata?

N

Nox

HavaPersonel.Com
Ben salı gireceğim haber veririm nasıl geçtiğini. Bu arada yazmamışsınız ama misafir hizmetleri değil mi?

X

xhavacı

HavaPersonel.Com
Ben salı gireceğim haber veririm nasıl geçtiğini. Bu arada yazmamışsınız ama misafir hizmetleri değil mi?
Evet Misafir Hizmetleri Memurluğu, güzel haberlerinizi bekliyorum. Bilgilendirirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler...

B

buse1996

HavaPersonel.Com
@admin pegasus yakında ilan açar mı acaba bilginiz var mı ilan açma sıklığı açısından en son ocak ayında açtığını biliyorum kabin memurluğu için

admin

admin

Admin
Moderatör
@admin pegasus yakında ilan açar mı acaba bilginiz var mı ilan açma sıklığı açısından en son ocak ayında açtığını biliyorum kabin memurluğu için
Kabinden bahsediyorsanız bilmiyorum ancak şu an misafir hizmetleri memuru ilanı açık

N

Nox

HavaPersonel.Com
Evet Misafir Hizmetleri Memurluğu, güzel haberlerinizi bekliyorum. Bilgilendirirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler...
Merhaba ingilizce sözlüden geçtim. Kurul mülakatım da iyi geçti diye düşünüyorum ama bilmiyorum sonuçlar haftaya belli olacakmış. Ben de size başarılar diliyorum

H

hiraaaa

HavaPersonel.Com
İngilizce sözlü mülakatta neler sordu nelere dikkat etmemiz gerekir yardımcı olabilir misiniz ?

N

Nox

HavaPersonel.Com
İngilizce sözlü mülakatta neler sordu nelere dikkat etmemiz gerekir yardımcı olabilir misiniz ?
Kendinizi tanıtıyorsunuz önce ondan sonrasında da size birkaç soru yöneltiliyor mesela boş zamanlarında ne yaparsın veya haftasonunu nasıl geçirdin gibi. Bunlara verdiğiniz cevaplara göre konu gidiyor. Sinemaya gitmeyi severim derseniz hangi tür filmler izlersin ve diye sohbet ilerliyor. İngilizce seviyenizi bilmiyorum ama size sorulan soruda ne sorulduğunu tak olarak anlayabilirseniz ve kendinizi ifade edebiliyorsanız geçersiniz.

H

hiraaaa

HavaPersonel.Com
Kendinizi tanıtıyorsunuz önce ondan sonrasında da size birkaç soru yöneltiliyor mesela boş zamanlarında ne yaparsın veya haftasonunu nasıl geçirdin gibi. Bunlara verdiğiniz cevaplara göre konu gidiyor. Sinemaya gitmeyi severim derseniz hangi tür filmler izlersin ve diye sohbet ilerliyor. İngilizce seviyenizi bilmiyorum ama size sorulan soruda ne sorulduğunu tak olarak anlayabilirseniz ve kendinizi ifade edebiliyorsanız geçersiniz.
çok teşekkür ediyorum 😌

X

xhavacı

HavaPersonel.Com
Tek bir kişi mi yapıyor mülakatları?

S

sametbalci

HavaPersonel.Com
Mülakata girdim, orta derecede geçti olumsuz da olabilir 🥺 hayırlısı olsun inşallah.
Peki çok zorladılar mı mülakatta ? Ne tarz sorular sordular genelde konuşma havasında mı geçti

N

Nox

HavaPersonel.Com
Mülakata girdim, orta derecede geçti olumsuz da olabilir 🥺 hayırlısı olsun inşallah.
İnancınızı yüksek tutun ingilizceyi geçtiyseniz kuruldan da geçersiniz diye düşünüyorum biraz zorluyorlar farkındayım sorularla vs hakkımızda hayırlısı

X

xhavacı

HavaPersonel.Com
Peki çok zorladılar mı mülakatta ? Ne tarz sorular sordular genelde konuşma havasında mı geçti
Evet konuşma havasında geçiyor ama çok sorgulayicilar soru içinde soru soruyorlar netlik yok yani burada da sizin tavriniz ve netliginiz önemli oluyor hayırlısı olsun.

N

Nox

HavaPersonel.Com
Evet konuşma havasında geçiyor ama çok sorgulayicilar soru içinde soru soruyorlar netlik yok yani burada da sizin tavriniz ve netliginiz önemli oluyor hayırlısı olsun.
Mail kutunuzu kontrol ettiniz mi? Gerçi bugün girdiniz ama

Konuyu okuyanlar;