X
xhavacı
HavaPersonel.Com
İngilizce sözlü mülakat deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz nasıl geçiyor mülakat, içeriği nasıldı?
İngilizce sözlü mülakat deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz nasıl geçiyor mülakat, içeriği nasıldı? İngilizce sözlü den geçersek ardından hemen kurul mülakatı olacakmış.
Perşembe günü için davet edildim.Ne zaman gireceksiniz acaba mülakata?
Evet Misafir Hizmetleri Memurluğu, güzel haberlerinizi bekliyorum. Bilgilendirirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler...Ben salı gireceğim haber veririm nasıl geçtiğini. Bu arada yazmamışsınız ama misafir hizmetleri değil mi?
Kabinden bahsediyorsanız bilmiyorum ancak şu an misafir hizmetleri memuru ilanı açık@admin pegasus yakında ilan açar mı acaba bilginiz var mı ilan açma sıklığı açısından en son ocak ayında açtığını biliyorum kabin memurluğu için
Merhaba ingilizce sözlüden geçtim. Kurul mülakatım da iyi geçti diye düşünüyorum ama bilmiyorum sonuçlar haftaya belli olacakmış. Ben de size başarılar diliyorumEvet Misafir Hizmetleri Memurluğu, güzel haberlerinizi bekliyorum. Bilgilendirirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler...
Kendinizi tanıtıyorsunuz önce ondan sonrasında da size birkaç soru yöneltiliyor mesela boş zamanlarında ne yaparsın veya haftasonunu nasıl geçirdin gibi. Bunlara verdiğiniz cevaplara göre konu gidiyor. Sinemaya gitmeyi severim derseniz hangi tür filmler izlersin ve diye sohbet ilerliyor. İngilizce seviyenizi bilmiyorum ama size sorulan soruda ne sorulduğunu tak olarak anlayabilirseniz ve kendinizi ifade edebiliyorsanız geçersiniz.İngilizce sözlü mülakatta neler sordu nelere dikkat etmemiz gerekir yardımcı olabilir misiniz ?
çok teşekkür ediyorumKendinizi tanıtıyorsunuz önce ondan sonrasında da size birkaç soru yöneltiliyor mesela boş zamanlarında ne yaparsın veya haftasonunu nasıl geçirdin gibi. Bunlara verdiğiniz cevaplara göre konu gidiyor. Sinemaya gitmeyi severim derseniz hangi tür filmler izlersin ve diye sohbet ilerliyor. İngilizce seviyenizi bilmiyorum ama size sorulan soruda ne sorulduğunu tak olarak anlayabilirseniz ve kendinizi ifade edebiliyorsanız geçersiniz.
Tek bir kişi mi yapıyor mülakatları?Kendinizi tanıtıyorsunuz önce ondan sonrasında da size birkaç soru yöneltiliyor mesela boş zamanlarında ne yaparsın veya haftasonunu nasıl geçirdin gibi. Bunlara verdiğiniz cevaplara göre konu gidiyor. Sinemaya gitmeyi severim derseniz hangi tür filmler izlersin ve diye sohbet ilerliyor. İngilizce seviyenizi bilmiyorum ama size sorulan soruda ne sorulduğunu tak olarak anlayabilirseniz ve kendinizi ifade edebiliyorsanız geçersiniz.
Hayır ingilizce sözlüyü ayrı bir kişi yaptı. Kurul mülakatında ayrı 2 kişi vardıTek bir kişi mi yapıyor mülakatları?
Mülakata girdiniz mi nasıl geçti umarım güzel geçmiştir her şeyPerşembe günü için davet edildim.
Mülakata girdim, orta derecede geçti olumsuz da olabilir hayırlısı olsun inşallah.Mülakata girdiniz mi nasıl geçti umarım güzel geçmiştir h
Peki çok zorladılar mı mülakatta ? Ne tarz sorular sordular genelde konuşma havasında mı geçtiMülakata girdim, orta derecede geçti olumsuz da olabilir hayırlısı olsun inşallah.
İnancınızı yüksek tutun ingilizceyi geçtiyseniz kuruldan da geçersiniz diye düşünüyorum biraz zorluyorlar farkındayım sorularla vs hakkımızda hayırlısıMülakata girdim, orta derecede geçti olumsuz da olabilir hayırlısı olsun inşallah.
Evet konuşma havasında geçiyor ama çok sorgulayicilar soru içinde soru soruyorlar netlik yok yani burada da sizin tavriniz ve netliginiz önemli oluyor hayırlısı olsun.Peki çok zorladılar mı mülakatta ? Ne tarz sorular sordular genelde konuşma havasında mı geçti
Mail kutunuzu kontrol ettiniz mi? Gerçi bugün girdiniz amaEvet konuşma havasında geçiyor ama çok sorgulayicilar soru içinde soru soruyorlar netlik yok yani burada da sizin tavriniz ve netliginiz önemli oluyor hayırlısı olsun.