Pozisyon veya İlan Adı
Pegasus Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

geleot

Üye
29 Ara 2025
7
1
0
Meslek
Kabin
Merhabalar. Pegasus'ta kabin memurluğu için geçen hafta girdiğim boy-kilo ve genel yetenek-ingilizce yazılı sınavlarından başarılı olduktan sonra önümüzdeki hafta için İngilizce mülakat daveti aldım. Mülakat nasıl bir atmosferde ve neler soruluyor? Nasıl hazırlanmalıyım? Takım elbise giymeli miyim casual bir giyim yeterli olur mu? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

cuma günü mü girmiştin sınava?bana da yarın için ingilizce sözlü mülakat tarihi verildi fakat sunumda kurul mülakatınında aynı gün olacagı söylenmisti mailde böyle bir bilgi yok kafam karıştı açıkçası

Evet cuma günü girmiştim. Kurulla alakalı bana gelen mailde de bir içerik yok.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.