Pozisyon veya İlan Adı
Cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Sözlü ingilizce sınavı için davet aldım iki hafta önce ama hala sınav tarihi ve yeri hakkında bir bilgilendirme yapılmadı. Skytest aşamasında olanlara gün ve tarih verildiğini gördüm, süreçte bır durma yok gibi gözüküyor ama yavaşlatmış olabilirler belki.
Hocam ben de aynı durumdayım sınavıma 1 haftadan az kaldı. Tarih ve saat belli fakat adres bilgisi içeren mail daha gelmedi.

Arkadaşlar moral bozmak gibi olmasın ama az önce Simülasyon Sınavı'nı da geçmiş olduğum SunExpress'in sürecin THY gibi kaldırıldığına dair e-postasını aldım. Pegasus'ta normalde yazılı sınavdan 1 hafta sonra sonuçları açıklayacağından bahsetti. Bana sınavdan 3 hafta sonra yazılı sınavı geçtiğimi söyledi. Onlarda bu belirsizlikten dolayı süreci durdurabilirler.

Arkadaşlar moral bozmak gibi olmasın ama az önce Simülasyon Sınavı'nı da geçmiş olduğum SunExpress'in sürecin THY gibi kaldırıldığına dair e-postasını aldım. Pegasus'ta normalde yazılı sınavdan 1 hafta sonra sonuçları açıklayacağından bahsetti. Bana sınavdan 3 hafta sonra yazılı sınavı geçtiğimi söyledi. Onlarda bu belirsizlikten dolayı süreci durdurabilirler.
Geçmiş olsun hocam. Evet yüksek ihtimalle pegasus da öyle olacak gibi

Hocam ben de aynı durumdayım sınavıma 1 haftadan az kaldı. Tarih ve saat belli fakat adres bilgisi içeren mail daha gelmedi.
Tarih ve saat bilgisini sınava bir gün kala bile gönderebilirler, ilk sınav için öyle olmuştu bende. Bana davet maili geldi sadece ve takiben zaman/adres bilgisi alamadım.

• Like
Tepkiler: eren244
Hem tebrikler, hem de geçmiş olsun hocam. Umarım çok uzatmadan yeni ilan açarlar da kaldığınız yerden devam edersiniz. Pegasus için de benzer bir durum olabilir ama ben ilk aşamada iken oradaki ik ikinci aşamaya geçenlerin sınavı Nisan sonunu bulur demişti, şu ana kadar dediklerinde farklı bir durum yok gibi ama bakalım.

Anladım bilgi verdiğiniz için teşekkürler aslında Bende 7 Nisan'daki ilk sınava girmiştim ama hala iTEP daveti bekliyorum. sizin bu bahsettiğiniz sözlü daveti iTEP için mi geldi?
1 Nisan tarihinde katıldım sınava, ama henüz bir dönüş olmadı. Umarım süreç iptal edilmez.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.