PEGASUS Pegasus Havayollarının Geri Dönüş Yapmaması

• Konbuyu başlatan enesozturk
  • Başlangıç tarihi
E

enesozturk

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba. Havayollarının kabin memuru veya yolcu hizmetleri için başvurularım var kariyer.net üzerinden fakat hiçbir şekilde dönüş sağlamıyorlar. Üstelik ilanı aktif olan Pegasusun yolcu hizmetleri ilanı şirket 15 günden fazla gün önce incelemiş yani bu kadar fazla gün olması ve yavaş alım yapması vs. neden acaba. Yani alım olmayacaksa açmasınlar. Kabin memuru başvurumu 3 kere görüntülüyorlar yine hiçbir şekilde dönüş olmuyor. Zaten bu alımlar kariyer üzerinden olması ayrı bir saçmalık. Kendi kariyer sitelerinden alım yapmak varken neden böyle bir zorluğa giriliyor ?

K

Kamil75

HavaPersonel.Com
aynı konuyu bende merak ediyorum pegasusun kariyer ilanlarına uzun süredir başvuru yaptım hiç dönüt alamadım

E

enesozturk

HavaPersonel.Com
aynı konuyu bende merak ediyorum pegasusun kariyer ilanlarına uzun süredir başvuru yaptım hiç dönüt alamadım
Pegasus Kabin için 3 kere başvuru görüntülenmesi aldım ancak dönüş filan yapmadılar. Pegasus harici diğer havayolları da öyle neden kendi sitesinden başvuru ilanı açmıyorlar da kariyer.net denen hiç bir şekilde de dönüş yapılmayan siteyle uğraşıyorlar insanları. En iyisi TK yapıyor açıyor kendi sitesinden ilan herkese dönüş yapıp eleye eleye alım sağlıyor.

admin

admin

Admin
Moderatör
Pegasus Kabin için 3 kere başvuru görüntülenmesi aldım ancak dönüş filan yapmadılar. Pegasus harici diğer havayolları da öyle neden kendi sitesinden başvuru ilanı açmıyorlar da kariyer.net denen hiç bir şekilde de dönüş yapılmayan siteyle uğraşıyorlar insanları. En iyisi TK yapıyor açıyor kendi sitesinden ilan herkese dönüş yapıp eleye eleye alım sağlıyor.
Kariyer net sitesi artık o kadar karmaşık bir hal almış durumdaki ik personelleri gelen saçma sapan başvurulardan normal adayları seçemiyorlar. Her ilan milyon kişinin önüne çıkıyor gören başvura tıklıyor.

E

enesozturk

HavaPersonel.Com
Kariyer net sitesi artık o kadar karmaşık bir hal almış durumdaki ik personelleri gelen saçma sapan başvurulardan normal adayları seçemiyorlar. Her ilan milyon kişinin önüne çıkıyor gören başvura tıklıyor.
İnanın sıkıldım beklemekten artık...

E

ekmegedurbunlebakiyorum

HavaPersonel.Com
ne zaman başvurduğumu hatırlamıyorum bile ama aradan rahat 4 5 ay geçti hala mülakat için bir davet bekliyorum fakat thy daha hızlı açıklayacak gibi

E

ekmegedurbunlebakiyorum

HavaPersonel.Com
bazı kişiler kuruldan olumlu sağlıktan olumlu raporunu almış neredeyse işe başlayacaklar fakat daha ingilizce mülakata bile davet edilmedim benimle birlikte bu durumu yaşayan kaç kişiyiz ?

E

enesozturk

HavaPersonel.Com
ne zaman başvurduğumu hatırlamıyorum bile ama aradan rahat 4 5 ay geçti hala mülakat için bir davet bekliyorum fakat thy daha hızlı açıklayacak gibi
4-5 ay yine iyi ben 30 Ağustosta başvurdum ocakta cv görüntülenmesi aldım daha da dönüş yok

B

birdy

HavaPersonel.Com
bazı kişiler kuruldan olumlu sağlıktan olumlu raporunu almış neredeyse işe başlayacaklar fakat daha ingilizce mülakata bile davet edilmedim benimle birlikte bu durumu yaşayan kaç kişiyiz ?
genel yetenek ve ingilizce sinavina girdiniz mi acaba? girdiyseniz ne zaman girdiniz

Konuyu okuyanlar;