sevvall

Üye
7 Şub 2024
2
0
0
Pegasus thy ve Ajet gibi e nabızı kontrol etmiyor alınan sağlık raporuna bakıyor diye duymuştum doğruluk payı var mıdır bilgisi olan var mı

Merhabalar,

Pgs için birkaç arkadaşa sordum bakmadıkları da olmuş e nabıza. Pegasus genellikle SHGM onayı alırsanız çok sıkıntılı bir şeyiniz yoksa onaylıyor. Son bir yıllık ilaç geçmişi istiyorlar sadece ek olarak. Onun haricinde çok kastıklarını duymadım.

• Like
Tepkiler: admin
Merhabalar,

Pgs için birkaç arkadaşa sordum bakmadıkları da olmuş e nabıza. Pegasus genellikle SHGM onayı alırsanız çok sıkıntılı bir şeyiniz yoksa onaylıyor. Son bir yıllık ilaç geçmişi istiyorlar sadece ek olarak. Onun haricinde çok kastıklarını duymadım.
Kabin mi kokpit mi hocam? kokpit ise cadet mi yoksa lisans sahibi adaylar için mi geçerli bilginiz var mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.