PEGASUS Pegasus Dönüş

• Konbuyu başlatan tuğbakgn
  • Başlangıç tarihi
T

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
arkadaşlar selam, pegasus’a yaptığım başvuru hâlâ iletildi olarak gözüküyor, dönüşler de başladı bildiğim kadarıyla benim gibi olan var mı??

C

Canslll

HavaPersonel.Com
Benim de aynı şekilde çağırılanlar oldu baya

C

Canslll

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar geri dönüş sağlanmayan var mı acaba ilan yayından kaldırılmış bana mail hala gelmedi de

T

toprakkk

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar geri dönüş sağlanmayan var mı acaba ilan yayından kaldırılmış bana mail hala gelmedi de
maalesef benim hala özgeçmişim görüntülenmedi başvuru iletildi olarak duruyor özgeçmiş filtresinden geçmesi için sürekli güncelliyorum ve istenilen niteliklerin hepsini doldurdum birçok kişi bu konudan muzdarip ekstra bir bilgisi olan ya da tavsiyesi olan yazabilir mi

C

Canslll

HavaPersonel.Com
maalesef benim hala özgeçmişim görüntülenmedi başvuru iletildi olarak duruyor özgeçmiş filtresinden geçmesi için sürekli güncelliyorum ve istenilen niteliklerin hepsini doldurdum birçok kişi bu konudan muzdarip ekstra bir bilgisi olan ya da tavsiyesi olan yazabilir mi
Benim de aynı şekilde koşulları sağlıyorum üstüne sivil havacılık kabin hizmetleri bölümünden mezunum ama hiç bir şekilde dönüş yok daha öncelerinde de hiç kabin memuru mülakatına çağırılmadım pegasus için

E

enesozturk

HavaPersonel.Com
Benim de aynı şekilde koşulları sağlıyorum üstüne sivil havacılık kabin hizmetleri bölümünden mezunum ama hiç bir şekilde dönüş yok daha öncelerinde de hiç kabin memuru mülakatına çağırılmadım pegasus için
Aynı durumu bende yaşıyorum geçen seneki başvurumdan beridir dönüş yok. Üstelik geçen seneki başvurum görüntülendi de yine dönüş yok.

A

abbccc

HavaPersonel.Com
arkadaşlar ben hiçbir dönüş almadım. aynı durumda olan var mı

C

Canslll

HavaPersonel.Com
neye göre dönüş yapıldığını anlamadım açıkcası ama fazla garip sanırım pegasus bu konuda çok değişik bir sistem ilerletiyo benim hiç ümidim kalmadı mail için çünkü hiçbir başvurumdan bugüne kadar dönüş almadım

A

abbccc

HavaPersonel.Com
ben 2023 alımlarında mülakatlara katıldım ve olumlu sonuç aldım ancak eğitim başka bir firmanın işe alım süreciyle çakıştığı için teklifi reddettim. bu sene bu yüzden dönüş almamış olabilirim diye düşünüyordum ama dönüş almayan bir sürü kişi varmış . cv de ne gibi bir değişiklik yapıp filtreden geçmesini sağlayacağımı bilmiyorum.
neye göre dönüş yapıldığını anlamadım açıkcası ama fazla garip sanırım pegasus bu konuda çok değişik bir sistem ilerletiyo benim hiç ümidim kalmadı mail için çünkü hiçbir başvurumdan bugüne kadar dönüş almadım

P

pnarkoral

HavaPersonel.Com
sevgili arkadaşlar Pegasus'un kriterleri sadece yazdığı kadar değil şu anda ben yeni açılan eğitim sınıfındayım geçen sene başvuranlarlardandım eğitim sınıfı yeni açıldı öncelikle bunu söyliyim yani süreç çok uzun, belki her birinden çifter mülakata girdik bir yıl içinde 90.000 kişinin başvurduğu söyleniyor açılan sınıf iki tane ve toplamda 40 kişiyiz şu anda ne kadar serii elediklerini siz düşünün, size demek istediğim mutlaka diğer firmalarda da şansınızı deneyin seçenekleri arttırın bol şans diliyorum

D

Doruk

HavaPersonel.Com
sevgili arkadaşlar Pegasus'un kriterleri sadece yazdığı kadar değil şu anda ben yeni açılan eğitim sınıfındayım geçen sene başvuranlarlardandım eğitim sınıfı yeni açıldı öncelikle bunu söyliyim yani süreç çok uzun, belki her birinden çifter mülakata girdik bir yıl içinde 90.000 kişinin başvurduğu söyleniyor açılan sınıf iki tane ve toplamda 40 kişiyiz şu anda ne kadar serii elediklerini siz düşünün, size demek istediğim mutlaka diğer firmalarda da şansınızı deneyin seçenekleri arttırın bol şans diliyorum
Konudan bağımsız insan kaynakları görüyorsanız eğer misafir hizmetleri için sınıf ne zaman açılıcak öğrenebilirseniz buradan dönüş yapar mısınız?

U

Uzaynaz

HavaPersonel.Com
Merhaba pegaus için ayın 18 ine mail aldım aranızda var mı o tarihte mülakata girecek olan

D

Doruk

HavaPersonel.Com
Bir bilgi alabildiniz mi?

Konuyu okuyanlar;