PEGASUS Pegasus Deneyimsiz Uçak Teknisyeni İlanı

• Konbuyu başlatan bctx
  • Başlangıç tarihi
Benim YDS 60 puanım var bende 23 Haziranda online görüşmeye girdim 19 Haziranda ingilizce sınavını çözmüştüm 20 Haziranda arayıp 23 Haziran için online görüşme planladık . Görüşme mülakat havasında değil daha çok genel işleyiş hakkında bilgilendirme işe başlama konusunda herhangi bir problem var mı yok mu kendini tanıtma şeklindeydi yaklaşık 15 dakika kadar sürdü. Anladığım kadarıyla parça parça işe başlatacaklar hangar inşaatı devam ettiği için. İlk grubun Temmuz ayı içerisinde başlayacağını söylediler. Ben bu hafta bir dönüş bekliyordum ama muhtemelen önümüzdeki hafta dönüş olur.
Hem kendim için hem de belki soran olur diye birşeyi sormak istiyorum,
Yeni mi mezun oldunuz herhangi bir yerde çalışma tecrübeniz varmı?

Hem kendim için hem de belki soran olur diye birşeyi sormak istiyorum,
Yeni mi mezun oldunuz herhangi bir yerde çalışma tecrübeniz varmı?
1 yıl önce mezun oldum herhangi bir çalışma tecrübem yok

Benim YDS 60 puanım var bende 23 Haziranda online görüşmeye girdim 19 Haziranda ingilizce sınavını çözmüştüm 20 Haziranda arayıp 23 Haziran için online görüşme planladık . Görüşme mülakat havasında değil daha çok genel işleyiş hakkında bilgilendirme işe başlama konusunda herhangi bir problem var mı yok mu kendini tanıtma şeklindeydi yaklaşık 15 dakika kadar sürdü. Anladığım kadarıyla parça parça işe başlatacaklar hangar inşaatı devam ettiği için. İlk grubun Temmuz ayı içerisinde başlayacağını söylediler. Ben bu hafta bir dönüş bekliyordum ama muhtemelen önümüzdeki hafta dönüş olur.
Birşey sorucam önlisans mezunumuzun yoksa lisansmı

Olumsuz dönüş almış bulunmaktayım. Birkaç hafta içinde dönüşler olumlu - olumsuz açıklanmaya başlanır.

Olumsuz dönüş almış bulunmaktayım. Birkaç hafta içinde dönüşler olumlu - olumsuz açıklanmaya başlanır.
Hakkında hayırlısı olsun kardeşim havacılık Türkiye’de büyüyor ileride güzel bir Şirkete girersin inşallah.Bizlerede işleyişi neler sorulduğunu neler yaşadığını anlatabilirmisin

Ç
Hakkında hayırlısı olsun kardeşim havacılık Türkiye’de büyüyor ileride güzel bir Şirkete girersin inşallah.Bizlerede işleyişi neler sorulduğunu neler yaşadığını anlatabilirmisin
Çok teşekkür ederim yorumunuz için lakin bu saatten sonra başvuracağımı veya şansımı deneyeceğimi düşünmüyorum. Bu kaçıncı başvuru saymaktan ben bıktım.

Ç

Çok teşekkür ederim yorumunuz için lakin bu saatten sonra başvuracağımı veya şansımı deneyeceğimi düşünmüyorum. Bu kaçıncı başvuru saymaktan ben bıktım
Kusura bakmayın cidden sizi anlıyorum bende uzun zamandır başvurulardan olumsuz dönüş almaktan veya hiç dönüş olmamasından bunaldım hakkımızda hayırlısı olsun
Ben kendi adıma konuşacak olursam bu işi, havacılığı, uçakları sevdiğim için koşturuyorum

Kusura bakmayın cidden sizi anlıyorum bende uzun zamandır başvurulardan olumsuz dönüş almaktan veya hiç dönüş olmamasından bunaldım hakkımızda hayırlısı olsun
Ben kendi adıma konuşacak olursam bu işi, havacılığı, uçakları sevdiğim için koşturuyorum
Benim aklımın almadığı bir çok kısım ve soru işaretleri var. Başvuran çok oluyor olabilir. Süreç açık, şeffaf ve hızlı yürütülmüyor. Öyle olsa bu gibi sıkıntılar fazla olmaz. Mayıs ayında açılan ilan Temmuz'un 2-3 haftasını bulmuş senin önceden dönüş yapman lazım. Mülakat olsun, Sınav süreci olsun online bir çoğu artık teknolojinin gelişmesiyle bu gibi şeylerin de kolaylıkla halledilmesi lazım. Kimisi ne olumlu ne olumsuz hiçbir şey yok. Çok sıkıntılı ve problemli konular hakkımızda hayırlısı olsun.

Ç

Çok teşekkür ederim yorumunuz için lakin bu saatten sonra başvuracağımı veya şansımı deneyeceğimi düşünmüyorum. Bu kaçıncı başvuru saymaktan
Aynı durumdayız kardeşim tek değilsin artık olumsuz dönüşleri geç,başvurduktan sonra hiç dönüş yapmayana şirketler var kimi neye göre aldıkları meçhul hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim.

Başvurulara ve kovalamaya devam edin eğer bu işi istiyorsanız, ne insanlar gördüm 6. Seferinde giren var. Hakkınıza hayırlısı olsun. Ama bizi de bilgilendirirsen seviniriz, sürecin ne zaman başladı, hangi mülakatlara girdin basitçe sürecini anlatır mısın, neden olumsuz aldığın hakkında fikrin var mı?

Başvurulara ve kovalamaya devam edin eğer bu işi istiyorsanız, ne insanlar gördüm 6. Seferinde giren var. Hakkınıza hayırlısı olsun. Ama bizi de bilgilendirirsen seviniriz, sürecin ne zaman başladı, hangi mülakatlara girdin basitçe sürecini anlatır mısın, neden olumsuz aldığın hakkında fikrin var mı?
Yorumunuz için teşekkür ederim. Ne 6,7,8... Süreç şu şekilde ilerledi: 09.05.2025 Tarihinde Adıma, Profil adımı başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Başvurunu değerlendirdikten sonra en kısa sürede seninle iletişime geçeceğiz ve Yanıtların başarılı bir şekilde tarafımıza iletilmiştir. Başvurunuz değerlendirildikten sonra en kısa sürede seninle iletişime geçeceğiz mesajı ile karşılaştım. 12.06.2025 Tarihinde ise envanter testi geldi onu yapıp gönderdim ve uzun bir süre cevap alamadım. En kötü online mülakat veya vb. aşamalara kalırım ondan sonra elenirim veya elenmem diye düşünmekteydim. Staj ve iş tecrübelerim bulunmaktaydı. Sağlık olsun yapabilecek hiçbir şey yok bazen olmayan bir şeyi oldurmaya çalışmakta yanlıştır sağlık olsun.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Ne 6,7,8... Süreç şu şekilde ilerledi: 09.05.2025 Tarihinde Adıma, Profil adımı başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Başvurunu değerlendirdikten sonra en kısa sürede seninle iletişime geçeceğiz ve Yanıtların başarılı bir şekilde tarafımıza iletilmiştir. Başvurunuz değerlendirildikten sonra en kısa sürede seninle iletişime geçeceğiz mesajı ile karşılaştım. 12.06.2025 Tarihinde ise envanter testi geldi onu yapıp gönderdim ve uzun bir süre cevap alamadım. En kötü online mülakat veya vb. aşamalara kalırım ondan sonra elenirim veya elenmem diye düşünmekteydim. Staj ve iş tecrübelerim bulunmaktaydı. Sağlık olsun yapabilecek hiçbir şey yok bazen olmayan bir şeyi oldurmaya çalışmakta yanlıştır sağlık olsun.
Geçmiş olsun hakkınızda hayırlısını diliyorum. Türkiyedeki hiçbir şirketin işe alım süreci dediğiniz gibi şeffaf ve düzenli ilerlemiyor ben bundan 1 sene önce TK'da mülakattan elendim ve inanın mülakatım çok iyi geçmişti , şans mı kısmet mi yoksa başka bişey mi demek lazım bilemiyorum maalesef.
Birşey sorucam önlisans mezunumuzun yoksa lisansmı
Havacılık Elektrik Elektroniği mezunuyum.

Gerçekten anlam veremiyorum… Özellikle havacılığın hızla geliştiği/büyüdüğü bu ülkede böyle bir sürecin olması çok garip

Kusura bakma kardeşim sen şimdi kişilik envanterinden sonra olumsuz mu aldın İngilizce sınavı mülakat yapılmadan red mi yedin eğer böyle birşey olduysa bence Pegasus’la iletişime geç öyle bir saçmalık olamaz sınava almadan etmeden olumsuz cevaplanması çok saçma geçmiş olsun tekrardan

Geçmiş olsun hakkınızda hayırlısını diliyorum. Türkiyedeki hiçbir şirketin işe alım süreci dediğiniz gibi şeffaf ve düzenli ilerlemiyor ben bundan 1 sene önce TK'da mülakattan elendim ve inanın mülakatım çok iyi geçmişti , şans mı kısmet mi yoksa başka bişey mi demek lazım bilemiyorum maalesef.

Havacılık Elektrik Elektroniği mezunuyum.
Maalesef senin dediğin mevzuyu tam 7 sene önce bende yaşadım TK da kabin içi bakım personeli ilanında sınavı İngilizceyi geçip üstüne üstlük kurulda İngilizce çeviriyi de muhteşem yapmama rağmen elenmiştim ne yazık ki üzücü bir şekilde içerde akrabanız arkadaşınız vs varsa işler daha kolay yürüdüğünü anlayabilirsiniz öteki türlü geçmek için inanılmaz derecede bir bilgi yetenek vs ihtiyacınız olacak veya lisans alarak küçük orta ölçekli firmaya girip sonrasında yurtdışı yapmanız gerekecek. Çünkü o firmalarda belki bazı arkadaşlarınız görmüştür adamın uçak bilgisi belki forumdaki arkadaşlarımızdan inanılmaz derecede zayıf sırf ingilizcesi var diye girmiş elbette iyiler var ama genel görünüm ne yazık ki bu

Henüz dönüş alamayan var mı? Bana da sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz mailleri gelmişti.

Konuyu okuyanlar;