Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Ü

Üye silindi 18412

Merhaba arkadaşlar, pegasusun boy kilo ölçümüne dair bilgisi olan var mıdır? Thy'de belli boya denk gelen kilolar var örneğin 163 boy için sınır 63. Pegasus da bu süreç nası ilerliyor, bir sınır, cetvel veya bmi ölçümü var mı ( Boyum 163 ve devam eden bir işe alım sürecinde değilim mülakatla ilgili bi güncellemem yok sadece merak ettim)

Merhaba arkadaşlar, pegasusun boy kilo ölçümüne dair bilgisi olan var mıdır? Thy'de belli boya denk gelen kilolar var örneğin 163 boy için sınır 63. Pegasus da bu süreç nası ilerliyor, bir sınır, cetvel veya bmi ölçümü var mı ( Boyum 163 ve devam eden bir işe alım sürecinde değilim mülakatla ilgili bi güncellemem yok sadece merak ettim)
Pegasus’ta da Thy de ki gibi makineyle ölçülüyor ciplak ayak cikiyorsun ve demir başının üzerine gelecek şekilde tam boyunu ölçüyor. İki firmada da vücut kilo endeksine bakılıyor.

• Like
Tepkiler: gunes
Pegasus’ta da Thy de ki gibi makineyle ölçülüyor ciplak ayak cikiyorsun ve demir başının üzerine gelecek şekilde tam boyunu ölçüyor. İki firmada da vücut kilo endeksine bakılıyor.
thy vücut kilo endeksine bakmiyor direkt tablolarinda denk gelen kiloda olmak lazim ben bmi olarak saglikliyim ama kilo fazlasi yuzunden elendim thyde, pegasus kitle endeksini mi baz aliyor yoksa thy gibi istedikleri bi boy kilo durumu mu var

thy vücut kilo endeksine bakmiyor direkt tablolarinda denk gelen kiloda olmak lazim ben bmi olarak saglikliyim ama kilo fazlasi yuzunden elendim thyde, pegasus kitle endeksini mi baz aliyor yoksa thy gibi istedikleri bi boy kilo durumu mu var
"Kadın adaylarımızda vücut kitle endeksi 18-24, erkek adaylarda ise 20-27 arasıdır.
Saygılarımızla,
Pegasus İşe Alım ve İşveren Markası"

"Kadın adaylarımızda vücut kitle endeksi 18-24, erkek adaylarda ise 20-27 arasıdır.
Saygılarımızla,
Pegasus İşe Alım ve İşveren Markası"
Cok tesekkur ederim cok sag olun🩷 Peki bu olcum su yag kas orani hesaplanip mi yapiliyor bi bilginiz var mi yoksa yas ve boyumla mi hesaplamaliyim nasi onerirsiniz veya surec hakkinda bi bilginiz var mi

Cok tesekkur ederim cok sag olun🩷 Peki bu olcum su yag kas orani hesaplanip mi yapiliyor bi bilginiz var mi yoksa yas ve boyumla mi hesaplamaliyim nasi onerirsiniz veya surec hakkinda bi bilginiz var mi
Boyunuz ve kilonuz ile yapılıyor, yaş, yağ, kas vs. bu tip oranlar dahil değil. BMI hesaplayan web sitelerinden yapabilirsiniz ☺️ başarılar dilerim

• Like
Tepkiler: gunes
Boy kilo konusunda aşırı katılar 29 eylülde gittim 60 kişi kadardık 15-20 kişi boy kiloda elendi direkt ufak oranlara dahi tölerans göstermediler

Toleransları yok bilmenizi isterim ayrica 163 çıkarken her yerde 160 olculdum tam kisa olculme ihtimalini goze alin lütfen

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.