PEGASUS Pegasus Boy-Kılo Olcumu

derinbabby99

HavaPersonel.Com
merhsba iyi aksamlar forumda THY icin bu basligi gordum cok detayli bir sekilde yazilmis ama PGS icin goremedim, 1.asama (boy-kilo-dovme) hakkinda bilgisi olanlar var mi surec nasil ilerliyor kac kisi oluyor kac kisi bakiyor bilenler yardimci olabilir mi

Denizeeii

HavaPersonel.Com
merhsba iyi aksamlar forumda THY icin bu basligi gordum cok detayli bir sekilde yazilmis ama PGS icin goremedim, 1.asama (boy-kilo-dovme) hakkinda bilgisi olanlar var mi surec nasil ilerliyor kac kisi oluyor kac kisi bakiyor bilenler yardimci olabilir mi
Merhabalar oda da 3 kişi oluyor. Sıra sıra alıp oturtuyorlar sonrasında sıram geldiği zaman tartıya çıkıyorsun boyunu ve kilonu ölçüyorlar. Dövmen var mı diye soruyorlar Daha sonra olumlu ve ya olumsuz olduğunu bildiriyorlar

derinbabby99

HavaPersonel.Com
Merhabalar oda da 3 kişi oluyor. Sıra sıra alıp oturtuyorlar sonrasında sıram geldiği zaman tartıya çıkıyorsun boyunu ve kilonu ölçüyorlar. Dövmen var mı diye soruyorlar Daha sonra olumlu ve ya olumsuz olduğunu bildiriyorlar
cok tesekkur ederim peki bi sey daha sorabilir miyim benim bi dovmem var ama 3 seans sildirme islemi yaptirdim su an cok soluk acaba ona bir sey derler mi

hypatia

HavaPersonel.Com
Merhaba, insan kaynakları THY gibi maaş ve yan haklar konusunda bilgilendirme yapıyor mu

ozge6

HavaPersonel.Com
Merhaba sanırım aynı gün mülakat yok, yine de takım elbise şeklinde mi giyinmek gerekiyor?

Konuyu okuyanlar;