Pozisyon veya İlan Adı
PEGASUS CADET

a321neoo

Üye
6 Eki 2025
21
3
0
Meslek
Kokpit
Merhaba, pegasus cadet programında askerlik tecil durumu hakkında bilgisi olan var mı? Min 2 yıl tecil diyordu fakat ben başvurdum, 1 yıl 7 ay tecil durumum.
Devamında olumlu maili geldi ve sürece dahil edildim. Bugün ise evrak kontrolü ve ingilizce seviye tespit sınavı oturumu için davet maili geldi. Fakat mailin içinde,
  • İlanlarımızda belirtilen asgari koşullara uygun olmadığı halde oturuma katılım sağlamak isteyen kişiler sürece dahil edilmeyecektir.
İlgili madde yer alıyor. Askerlik için min 2 yıl tecil durumu bu şatların içinde mi? veya ing sınavını geçtiğimde değerlendirmeye alınmayacak mı? Bilgisi olan varsa desteklerini rica ederim.

Merhaba, pegasus cadet programında askerlik tecil durumu hakkında bilgisi olan var mı? Min 2 yıl tecil diyordu fakat ben başvurdum, 1 yıl 7 ay tecil durumum.
Devamında olumlu maili geldi ve sürece dahil edildim. Bugün ise evrak kontrolü ve ingilizce seviye tespit sınavı oturumu için davet maili geldi. Fakat mailin içinde,
  • İlanlarımızda belirtilen asgari koşullara uygun olmadığı halde oturuma katılım sağlamak isteyen kişiler sürece dahil edilmeyecektir.
İlgili madde yer alıyor. Askerlik için min 2 yıl tecil durumu bu şatların içinde mi? veya ing sınavını geçtiğimde değerlendirmeye alınmayacak mı? Bilgisi olan varsa desteklerini rica ederim.
Sıkıntı olmuyor devam edebiliyorsunuz sürece

• Like
Tepkiler: a321neoo
ben de aynı tedirginlikle gittim ama bir sıkıntı olmadı. Bir de sınav sandığımdan kalabalıktı ve belge kontrolü kısmı çok hızlı gerçekleşti, okuduklarından bile emin değilim.

• Like
Tepkiler: a321neoo

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.