Pozisyon veya İlan Adı
PEGASUS antalya base
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

ViktorBaba

Üye
14 Mar 2025
35
15
5
Arkadaşlar hepinize merhaba dün antalya base için geri dönüş aldım ön sağlık değerlendirme formu linki attılar ve bir pdf de vardı sağlık kriterleri ile ilgili gözüme takılan ufak bir detay oldu kendimle ilgili bundan yaklaşık 3, 4 yıl öncesinde fazla kilodan kaynaklı diz kapaklarımda bir miktar sürtünme vardı ve bunun için doktora gitmiştim doktor mr çekti ve kilodan dolayı sürtünme olduğunu kilo verirsem geçeceğini söyledi ve ben 1 yıl önce tam 45 kilo verdim hiçbir sorunum kalmadı ne sürtünme hissediyorum ne de herhangi bir ağrı ama bunu bahane edip elerler diye de düşünemeden duramıyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim hepinize teşekkür ediyorum.

Bazı hastalık durumları o kadar kişiye özel ki bu nedenle girmeden bilemezsiniz bence şu an. Şansınızı denemiş olursunuz.

• Like
Tepkiler: ViktorBaba
Arkadaşlar hepinize merhaba dün antalya base için geri dönüş aldım ön sağlık değerlendirme formu linki attılar ve bir pdf de vardı sağlık kriterleri ile ilgili gözüme takılan ufak bir detay oldu kendimle ilgili bundan yaklaşık 3, 4 yıl öncesinde fazla kilodan kaynaklı diz kapaklarımda bir miktar sürtünme vardı ve bunun için doktora gitmiştim doktor mr çekti ve kilodan dolayı sürtünme olduğunu kilo verirsem geçeceğini söyledi ve ben 1 yıl önce tam 45 kilo verdim hiçbir sorunum kalmadı ne sürtünme hissediyorum ne de herhangi bir ağrı ama bunu bahane edip elerler diye de düşünemeden duramıyorum bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim hepinize teşekkür ediyorum.
Bence şansınızı deneyin çünkü gerçekten karşılaştığınız doktora göre bile değişebiliyor bu durum (thyde öyle ne yazık ki) ek tetkik isterler bence güncel durumda böyle bir şey yoksa sorun etmeyebilirler. Bir ricam olucak sizden, pegasus sağlık kriterlerini paylaşmıyor. Siz de burdan paylaşamazsınız büyük ihtimalle. Polikistik over(pcos) elenme sebebi mi bunu pdf ten bi kontrol edebilir misiniz🙏 simdiden cevabınız içşn teşekkürler

saw base başvurunuz da var mıydı acaba

Bence şansınızı deneyin çünkü gerçekten karşılaştığınız doktora göre bile değişebiliyor bu durum (thyde öyle ne yazık ki) ek tetkik isterler bence güncel durumda böyle bir şey yoksa sorun etmeyebilirler. Bir ricam olucak sizden, pegasus sağlık kriterlerini paylaşmıyor. Siz de burdan paylaşamazsınız büyük ihtimalle. Polikistik over(pcos) elenme sebebi mi bunu pdf ten bi kontrol edebilir misiniz🙏 simdiden cevabınız içşn teşekkürler
tavsiyeniz için teşekkür ederim zaten güncel durumum gayet iyi ama dediğiniz gibi doktorların insafına kalmak biraz can sıkıcı çünkü doktor var doktor var ve sizin için pdf e baktım maalesef olumlu değil şuraya yapışıtıryorum (Güncel Uzman Hekim değerlendirmesi sonrasında PCOS tanısı olan takip ve/veya tedavi gereksinimi olan kişilere ilk muayenede sağlık sertifikası düzenlenmez.)

• Like
Tepkiler: skydias ve Ms23
ben de tam aksi iki başvurumdan saw dönüş aldım ancak antalya düşünüyordum arada kaldım
ben de saw a başvurmak pek içimden gelmiyordu çünkü istanbulda olmak istemiyorum ama umarım antalya base olur zaten siz saw a girseniz bile sonradan base değiştirilebiliyor diye biliyorum

ben de saw a başvurmak pek içimden gelmiyordu çünkü istanbulda olmak istemiyorum ama umarım antalya base olur zaten siz saw a girseniz bile sonradan base değiştirilebiliyor diye biliyorum
ya o zaman sizin adınıza sevindim umarım istediğiniz gibi ilerler. acaba bi süre çalışma şartı vs var mı base değişimi için hiç detay bilmiyorum mümkünse onu da değerlendiririm çünkü

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.