Pozisyon veya İlan Adı
Pegasus Antalya Base Dönemsel İlanı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Waltw1907

Üye
24 Ara 2025
19
8
0
Meslek
Kabin
Merhaba bugün perşembe günü ingilizce sözlü mülakata girdim olumlu geçtiği söylendi ve nerde ikamet ettiğim soruldu istanbul deyince eğer istersem istanbul base için değerlendirebileceğim söylendi bende kabul ettim kurul mülakatı için istanbul genel merkeze gideceğim tarih haftaya veya bir sonraki hafta olacak sizdede böyle bir durum oldumu tekrardan mail attım doğrulama amacıyla ve şuan cevap bekliyorum

• Like
Tepkiler: gunes
Merhabalar, bende aynı durumu yaşadım ve kabul ettim, anladığım kadarıyla Antalya'da yaşamayan ve mezun olmuslara böyle teklifte bulunuyorlar, teklif ettiğinde süreç farkı var mı benim dezavantajima olmasın Saw basede daha çok kişi başvurduğu için şansım düşer mi dedim. Ayni prosedür devam ediyor, orda daha çok alım olacak dedi, bir de dönemsel olmadığı için kabul ettim.

Merhabalar benimde başvurum var antalya base için ve tecrübeliyim fakat önlisans devam ediyor açıktan bunun ile ilgili soru cevapta bir yorum yapıldı mı illa lisans mı devam etmesi gerekiyor yoksa önlisans sayıyorlarmı

Ben Önlisans mezunum ama eğitim düzeyiyle alakalı bişey sormadılar daha önce tecrübemde yok

Ben Önlisans mezunum ama eğitim düzeyiyle alakalı bişey sormadılar daha önce tecrübemde yok
Önlisans mezunu alıyorlar zaten normalde ama ben önlisans devam ediyorum henüz mezun değilim antalya base ilanında önlisans lisans mezunu veya lisans devam etme şartı vardı acaba önlisans devamıyla ilgili bir açıklama yapıldı mı diye merak ettim

Antalya basede lise mezunu olmak yeterli diye hatırlıyorum, fakat saw base icin şartlarda bir bölümden mezun olma şartı vardı önlisans dahil mi hatirlamiyorum, henüz mezun değilseniz ve böyle teklif aldıysanız mail atıp doğrulayın derim, ve tabiki sartlari tekrar kontrol edin çünkü tam olarak hatırlamıyorum

Antalya basede lise mezunu olmak yeterli diye hatırlıyorum, fakat saw base icin şartlarda bir bölümden mezun olma şartı vardı önlisans dahil mi hatirlamiyorum, henüz mezun değilseniz ve böyle teklif aldıysanız mail atıp doğrulayın derim, ve tabiki sartlari tekrar kontrol edin çünkü tam olarak hatırlamıyorum
Antalya base için başvuru yapabilir miyiz 18 yaşında kabul ederler mi ön lisans öğrencisi

Antalya base için başvuru yapabilir miyiz 18 yaşında kabul ederler mi ön lisans öğrencisi
antalya base başvuruları kapandı şuanda mülakat sürecindeyiz ve yılda 1 kere açılıyor, hatırladığım kadarıyla dönemsel sözleşmelerde mezun olma şartı yok fakat mezun olmadan kadroya geçemiyorsun yada saw base'e geçemiyorsun

antalya base başvuruları kapandı şuanda mülakat sürecindeyiz ve yılda 1 kere açılıyor, hatırladığım kadarıyla dönemsel sözleşmelerde mezun olma şartı yok fakat mezun olmadan kadroya geçemiyorsun yada saw base'e geçemiyorsun
Boyum 194-195 arası kabul etmezler dimi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.