Pegasus 2. Kez Sözlü

• Konbuyu başlatan pnarkoral
  • Başlangıç tarihi
P

pnarkoral

HavaPersonel.Com
arkadaşlar bu yaz öncesinde Pegasus'un bütün süreçlerini olumlu geçirip araya yaz dönemi girdiği için 7-8 Ekim tarihinde tekrar teyit amaçlı kilo ölçümü ve İngilizce sözlüye alındık , aramızda benimle aynı durumu yaşayan var mı geri dönüş aldınız mı

L

Layla10

HavaPersonel.Com
Ben🙌🏻 Beklemedeyim

P

pnarkoral

HavaPersonel.Com
sizin de sözünüz ilkine göre daha zor geçti mi benim öyle oldu çok güler yüzlü bir adam vardı bu sefer bir kadındı ve yaydıgı enerji çok negatifti zaten neden ikinci kez bunu yaşadık hiç bilmiyorum süreç asla adil ve normal ilerlemiyor mesela sizi neden yazın almadılar sebep belirttiler mi

L

Layla10

HavaPersonel.Com
Benim aslında aynı gibiydi ama bilemiyorum tabi ki sonuç ne olur… Benim yazın değildi sürecim ocak ayındaydı sonra eğitim sınıfları doldu diye mail aldım şimdi beklemedeyiz bakalım ne olacak hayırlısı olsun her birimiz için gerçekten çok bekledik…

P

pnarkoral

HavaPersonel.Com
Benim aslında aynı gibiydi ama bilemiyorum tabi ki sonuç ne olur… Benim yazın değildi sürecim ocak ayındaydı sonra eğitim sınıfları doldu diye mail aldım şimdi beklemedeyiz bakalım ne olacak hayırlısı olsun her birimiz için gerçekten çok bekledik…
benim de aynı sekilde oldu ocak şubat gibi kabul edilmiştim. Birsey daha sorucam, onay alırdak sağlık raporu aşamasında e nabızdaki antidepresanlar direkt eletiyor mu bişginiz var mı

L

Layla10

HavaPersonel.Com
O konuda bir bilgim yok yanlış yönlendirmiyim sizi

L

Layla10

HavaPersonel.Com
Tabi muhakkak yazalım buraya

L

Layla10

HavaPersonel.Com
Eveeet şimdi gördüm hayırlı uğurlu olsun bize😊