THY Pazartesi Thy Mülakatına Girecek Olan Var Mı Alımların Durdurulduğu Mailinden Sonra?

• Konbuyu başlatan zeynep265
  • Başlangıç tarihi
Z

zeynep265

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Arkadaşlar merhaba, birçoğumuz alımların durdurulduğuna dair bi mail almış ama bana gelmedi, gelmeyen başka kişiler de vardır diye düşünüyorum mülakatım pazartesi, bu mail bana mülakattan sonra mı gelir, hiç mi gelmez, bu maili almayan arkadaşlar olarak ne yapmalıyız? thy'nin bizimle planı ne? şu ana dek bütün aşamalardan geçip mülakat aşamasına kadar geldik, şu an bunu demelerini idrak edemiyorum

U

ucanbirivar

Arkadaşlar merhaba, birçoğumuz alımların durdurulduğuna dair bi mail almış ama bana gelmedi, gelmeyen başka kişiler de vardır diye düşünüyorum mülakatım pazartesi, bu mail bana mülakattan sonra mı gelir, hiç mi gelmez, bu maili almayan arkadaşlar olarak ne yapmalıyız? thy'nin bizimle planı ne? şu ana dek bütün aşamalardan geçip mülakat aşamasına kadar geldik, şu an bunu demelerini idrak edemiyorum
Anladığım kadarıyla “alım durduruldu” mailleri mülakata girmiş ve olumlu sonuç almış adaylara gönderildi. Mailde olumlu diye özellikle belirtmese de bir yıl içinde yine alım olursa bu adaylar doğrudan boy-kilo ölçüm ve sağlık kontrolüne girecek, dolayısıyla mülakat sürecini geçmişler diye anlıyoruz.

Henüz mülakata girmemişler de sanırım yine de mülakata girecek, olumsuz olursa galiba kısa sürede dönüş yapılıyor. Olumlu ise de herhalde yeni bir toplu mail ile alımların durduğunu ancak yeni alım olursa maili alan adayların doğrudan mülakat sonrası aşamadan devam edeceğini bildirirler.

İçeriden, resmi bir bilgim yok sadece yaşananlardan anladığım bu.

rsi

rsi

Süreciniz olumlu olursa siz de bekleme listesine alınırsınız, alımlar açıldığı gibi sağlik raporlarınızı teslim ederek eğitime başlarsınız.

H

huso

HavaPersonel.Com
Süreciniz olumlu olursa siz de bekleme listesine alınırsınız, alımlar açıldığı gibi sağlik raporlarınızı teslim ederek eğitime başlarsınız.
Alımların tekrardan ne zaman açılacağı veya açılacakmı kesinlikle bu yaza girmeden devam edecek mi. Veyahut aralık ayına doğrumu belirsiz

Konuyu okuyanlar;