THY Pace Sınavı

• Konbuyu başlatan cadettopilotto
  • Başlangıç tarihi
Pozisyon veya İlan Adı
CADET
Arkadaşlar Pace hakkında size birkaç bilgi vermek istiyorum,

ATPL TV deki matematik pacede hiçbir işinize yaramaz atpl tvye göre aşırı zor bir matematik var Admin de söylemişti 3 hafta 2 saat kendiniz çalışın ama bunun gibi yerlere üye kalmayın ATPL TV tamamen DLR da kalmış kendini bu konuda güncellememiş

İkinci olarak MİC modülü asla skytest gibi değil o kadar hızlı bir inertia varki SKY test inertia 1 de dahi çalışsanız inanılmaz derecede yavaş kalacaktır.

Diğer tüm modüller için THY gönderdiği uygulama yeterli olacaktır özellikkle bu iki nokta hususunda sizlere bırakıyorum foruu

Eğer temeliniz varsa ve atpl TV sorularına yeterli zaman ayırıp çalışırsanız geçilmeyecek bir sınav değil. Benim girdiğim gün soruların neredeyse yarısı atpl in aynısı gelmişti. Fizik te aynı şekilde. Geçen hafta girdim. mic evet hassas ama evde skyteste yeterli zaman ayırıp çalışırsanız o da zorlamaz. İnertiayı en düşükte türbülansı en yüksekte çalışmıştım son zamanlarda, sınavda zorlanmadım. Akustik görevi kaçırmamaya dikkat edin.

Arkadaşlar Pace hakkında size birkaç bilgi vermek istiyorum,

ATPL TV deki matematik pacede hiçbir işinize yaramaz atpl tvye göre aşırı zor bir matematik var Admin de söylemişti 3 hafta 2 saat kendiniz çalışın ama bunun gibi yerlere üye kalmayın ATPL TV tamamen DLR da kalmış kendini bu konuda güncellememiş

İkinci olarak MİC modülü asla skytest gibi değil o kadar hızlı bir inertia varki SKY test inertia 1 de dahi çalışsanız inanılmaz derecede yavaş kalacaktır.

Diğer tüm modüller için THY gönderdiği uygulama yeterli olacaktır özellikkle bu iki nokta hususunda sizlere bırakıyorum foruu
Pace mat ve fizik atpl benzemiyor doğru belki 2-3 tane aynı soru geliyor ama kendi adıma ordaki fizik ve mat sorularına çalışmak bana yetti belki de benim temel sağlam olduğu için, ben demo Skytestten çalıştım pace mıc de zorlanmadım bence olay mantığı çözmek

Arkadaşlar, farklı bir konuda da belirtmiştim. Bu sınavı hazırlayan ekip, cadet adayları bilgilendirme toplantısında, firmanın adaylara gönderdiği uygulamaya günde 2 saat, 3 hafta boyunca çalışıldığında sınavın çok kolay geçilebileceğini ifade ediyor.

Fizik ve matematik için hangi konuların çıkacağı zaten adaylara iletiliyor. İletilen konular üzerine lise ve üniversite sıvalarında çıkan soru ve soru tiplerine odaklanmanız yeterli olacaktır.

Hocam merhabalar, Thy yolladığı demo dışında çalışabileceğim bir yer var mıdır? Bilgisayarım Chromebook maalesef yükleyemiyorum yeni bilgisayar masrafı da yapacak durumda değilim ne gibi çalışma önerirsiniz son çare bilgisayar alacağım ancak şuan farklı alternatif arıyorum

Konuyu okuyanlar;