Pozisyon veya İlan Adı
2.pilot aday adayı

emre17

Üye
7 Haz 2025
8
0
0
Meslek
Kokpit
Merhaba şimdiden herkese başarılar diliyorum. Öncelikle mühendislik mezunuyum fizik ve matematik sınavına giren arkadaşların tecrübesine ihtiyacım var nasıl bir zorlukta oluyor sınavlar en zorlayıcı noktalar nelerdi ne gibi problemler ile karşılaştınız.

Hocam çalışma modülündeki verdikleri konular bire bir çıkıyor sorular üstüne üstlük sorular İngilizce mühendislik çıkışlı olmanız avantaj ama okuyup hızlı çevirirseniz kafanızda o iş hızlı biter yoksa tam bir işkence ve strese dönüşür çünkü ortalama 1 dk kadar çözüm süreniz var

• Like
Tepkiler: gunes
Hocam çalışma modülündeki verdikleri konular bire bir çıkıyor sorular üstüne üstlük sorular İngilizce mühendislik çıkışlı olmanız avantaj ama okuyup hızlı çevirirseniz kafanızda o iş hızlı biter yoksa tam bir işkence ve strese dönüşür çünkü ortalama 1 dk kadar çözüm süreniz var
soruları tipleri nasıl paragraf şeklinde mi geliyor yoksa kısa açık 1 2 cümlelik sorular mı ve dediğin gibi süre çok kısıtlı olduğu için işlemler 1 2 işlemde bitecek tarzda sorular olur diye tahmin ediyorum o şekilde mi oluyor yoksa 2 3 formül ve ya işlem gerektiriyor mu ?

soruları tipleri nasıl paragraf şeklinde mi geliyor yoksa kısa açık 1 2 cümlelik sorular mı ve dediğin gibi süre çok kısıtlı olduğu için işlemler 1 2 işlemde bitecek tarzda sorular olur diye tahmin ediyorum o şekilde mi oluyor yoksa 2 3 formül ve ya işlem gerektiriyor mu ?
Paragraf şeklinde değil çünkü süren çok kısıtlı bazı işlemler 1-2 hamle bazıları uğraştırıcı ama süre çok olursa yapılır onun içinde hızlı ve doğru bitirmek önemli (Matematik için)

Fizik kısmına gelirsek 9 ve 10.sınıf konu ayarında üstüne üstlük mühendislik çıkışlıyım diyorsun rahatça yapabileceğinizi düşünüyorum tâbi saçma sapan yerde takılma yapmazsanız

İkisinde de önemli olan çok soru yapmak değil çok doğru yapmak önemli

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.