Pozisyon veya İlan Adı
Cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

nt777

Üye
22 Eki 2025
14
0
0
Meslek
Kokpit
Arkadaşlar merhaba,
Bir konuda deneyimlerinizi merak ediyorum.Kurul mülakatım 15 Aralık haftasına planlandı fakat aynı hafta içinde ertelenemeyen, resmi bir akademik sınavım var. Bu sınav nedeniyle hafta boyunca kurumda bulunmam gerekiyor ve bu durumu resmi belgeyle birlikte kokpit istihdama mail atarak erteleme talebi şeklinde ilettim.Şu an henüz dönüş yapılmadı ve sistem otomatik olarak eski tarih için hatırlatma maili göndermeye devam ediyor.Bu durumda bir hak kaybı yaşar mıyım yoksa yeni bir tarih atanır mı?

Arkadaşlar merhaba,
Bir konuda deneyimlerinizi merak ediyorum.Kurul mülakatım 15 Aralık haftasına planlandı fakat aynı hafta içinde ertelenemeyen, resmi bir akademik sınavım var. Bu sınav nedeniyle hafta boyunca kurumda bulunmam gerekiyor ve bu durumu resmi belgeyle birlikte kokpit istihdama mail atarak erteleme talebi şeklinde ilettim.Şu an henüz dönüş yapılmadı ve sistem otomatik olarak eski tarih için hatırlatma maili göndermeye devam ediyor.Bu durumda bir hak kaybı yaşar mıyım yoksa yeni bir tarih atanır mı?
Benim de benzeri bir durum askerlik sebebiyle yaşanmıştı. İlk attığım mailden takribi 1 hafta sonra, sınav tarihinden bir gün önce süreciniz ertelenmiştir şeklinde mail iletilmişti bana.

• Like
Tepkiler: gunes
Benim de benzeri bir durum askerlik sebebiyle yaşanmıştı. İlk attığım mailden takribi 1 hafta sonra, sınav tarihinden bir gün önce süreciniz ertelenmiştir şeklinde mail iletilmişti bana.
Tarih seçme maili bugün iletildi ve pazartesiye çağrıldım. Umarım kurul öncesinde tarafıma sizin gibi dönüş yapılır. Sizin süreciniz ne kadar süre sonrasına ertelenmişti?

Takribi 1.5 ay kadar ertelenmişti.
Cevabınız için öncelikle teşekkürler. Bu kadar ileri bir tarihe ertelenmesinin sebebi askerlik durumunuzdan kaynaklı mıydı, yoksa planlama baştan bu şekilde mi yapılmıştı? Ayrıca yeni tarih belirleme sürecinde tarafınıza tekrar iki farklı gün ve saat seçeneği sunuldu mu?

Cevabınız için öncelikle teşekkürler. Bu kadar ileri bir tarihe ertelenmesinin sebebi askerlik durumunuzdan kaynaklı mıydı, yoksa planlama baştan bu şekilde mi yapılmıştı? Ayrıca yeni tarih belirleme sürecinde tarafınıza tekrar iki farklı gün ve saat seçeneği sunuldu mu?
Askerlik kaynaklı olarak tarafıma sadece sürecimin ertelendiği bilgisi ben askerlikteyken bildirilmişti. Askerlik bitiminde askerlik durum belgem askerliği yapmıştır şeklinde güncellendikten hemen sonra ilgili mail adresine durumumu bildirir şekilde mail atmıştım. Hemen akabinde de takribi 5 gün sonrasına tarih maili iletilmişti. Gün seçeneği yoktu sadece sabah ve öğleden sonra olacak şekilde iki seans seçimi mevcuttu.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.